ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε ποια Mitsubishi Pajero ανακαλούνται στην Ελλάδα

Με πρόβλημα στους αερόσακους οδηγού και συνοδηγού

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε ποια  Mitsubishi  Pajero ανακαλούνται στην Ελλάδα

Η  εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των οχημάτων Mitsubishi στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας. εκτελεί Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων τύπου Pajero με κωδικό μοντέλου V80W με αφορμή ελαττωματικούς αερόσακους συγκεκριμένης εταιρείας..

Η  συγκεκριμένη  ανάκληση αφορά  360 οχήματα, που κατασκευάστηκαν από 6 Οκτωβρίου 2006 έως 14 Νοεμβρίου 2008. Η εταιρεία εντόπισε  σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων την πιθανότητα ο μηχανισμός ενεργοποίησης του αερόσακου οδηγού και συνοδηγού, στην περίπτωση μόνο που αυτός ενεργοποιηθεί κατά την διάρκεια ατυχήματος, να δημιουργήσει  μεγαλύτερη πίεση φουσκώματος από την κανονική, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει την ρήξη του και ενδεχομένως τον τραυματισμό των επιβατών. Όσον αφορά τους άλλους αερόσακους δεν προκύπτει απολύτως κανένα πρόβλημα. Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν με συστημένη επιστολή, ώστε να πάνε στα  εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mitsubishi για την αντικατάσταση των αερόσακων οδηγού και συνοδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες οι ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την τεχνική διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα 2103483300 και 795 με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της, ή  στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

Βαγγέλης Γκούμας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top