Αναγνώριση του ΒMW Group για την ιστορική πορεία των 100 χρόνων

Τι ειπώθηκε για το παρόν και το μέλλον της εταιρείας

Αναγνώριση του ΒMW Group για την ιστορική πορεία των 100 χρόνων

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποίησε η Εκάλη Α.Ε. στις 5 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της, το BMW Group Hellas τιμήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης ‘ Brands with History ’ για την ιστορική πορεία των 100 χρόνων του BMW Group. Στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι εταιριών της Ελληνικής αγοράς έδωσαν το παρόν στο Ecali Club σε μία όμορφη τελετή που πλαισιώθηκε από τις ιστορικές διαδρομές των μαρκών..

Εκπροσωπώντας το BMW Group Hellas, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής, αναφέρθηκε στην ευρύτερη έννοια της ‘Καινοτομίας’ τονίζοντας ότι είναι το πιο σημαντικό συστατικό επιτυχίας που χρειάζεται οποιαδήποτε εταιρία θέλει να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί στο πέρασμα του χρόνου. Μίλησε για την ιστορία των 100 χρόνων του BMW Group και για τον τρόπο που μία μικρή εταιρία κατασκευής αεροπορικών κινητήρων στο Μόναχο εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο Group των πιο επιτυχημένων κατασκευαστών πολυτελών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στον κόσμο.

Για το παρόν και το μέλλον του BMW Group δήλωσε: «Επενδύοντας συνεχώς σε καινοτόμες τεχνολογίες όπως η ηλεκτροκίνηση - με τη μάρκα BMW i, σε premium υπηρεσίες ατομικής μετακίνησης, στην αυτόνομη οδήγηση και στην ψηφιακή συνδεσιμότητα το BMW Group προτίθεται να συνεχίσει την παγκοσμίως επιτυχημένη πορεία του προσφέροντας σε όλους τους πελάτες του ‘Γνήσια Οδηγική Απόλαυση’».

Βαγγέλης Γκούμας

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top