Την ασφάλεια σας εγγυάται το Service της Mercedes-Benz

Σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία και με γνήσια ανταλλακτικά

Την ασφάλεια σας εγγυάται το  Service της Mercedes-Benz

Από τη γέννησή του, το αστέρι της Mercedes-Benz είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την έννοια της ασφάλειας και την εξέλιξή της, έχοντας να επιδείξει πληθώρα από ορόσημα στην ιστορία της αυτοκινητιστικής ασφάλειας.

Το εξουσιοδοτημένο  δίκτυο Επισκευαστών της και τα σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης σε 47 περιοχές της Ελλάδας,  με συνέπεια, τεχνογνωσία, πάθος και αγάπη για το αυτοκίνητο εγγυώνται την ποιότητα των ανταλλακτικών και των εργασιών που διενεργούνται στα αυτοκίνητα Mercedes-Benz. Με την τακτική εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού εξασφαλίζεται ότι όλοι οι τεχνικοί και οι υπάλληλοι του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου θα είναι πάντα ενημερωμένοι όσον αφορά στην πιο καινοτόμο τεχνολογία. Τα γνήσια ανταλλακτικά, τα πακέτα Service, ο  δωρεάν έλεγχος μεταχειρισμένου οχήματος καθώς και τα εγκεκριμένα ελαστικά M.O (“Mercedes Original) στο πλαίσιο του One Stop Shop είναι ορισμένες από τις παροχές που βρίσκει κανείς σε ένα Εξουσιοδοτημένο Σημείο Τεχνικής Εξυπηρέτησης Mercedes-Benz.

Όλα τα  γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz κατασκευάζονται με τα ίδια εργαλεία και με τα ίδια πρότυπα ποιότητας - ανεξάρτητα από τα αν προορίζονται για ένα νέο όχημα ήγια παλαιότερο . Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα και η ασφάλεια του οχήματός σας διατηρείται για πολλά χρόνια, Δεν γίνονται συμβιβασμοί όσον αφορά στην ασφάλεια: όλα τα ανταλλακτικά υποβάλλονται σε ολοκληρωμένους ελέγχους αποδεικνύοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία τους σε πραγματικές αλλά και ακραίες συνθήκες οδήγησης προτού αποκτήσουν το δικαίωμα να φέρουν την ετικέτα του Γνήσιου Ανταλλακτικού Mercedes-Benz. Μόνο όταν ένα ανταλλακτικό πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις της μάρκας κερδίζει το λογότυπο με το αστέρι και βγαίνει στην αγορά.

Με την υπηρεσία αυτή, ο πελάτης γνωρίζει από πριν μέχρι ποιο ακριβώς ποσό θα πληρώσει για εργασία και ανταλλακτικά, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται η άνεση, η σιγουριά και η ασφάλεια στην πιο ανταγωνιστική τιμή για μία μεγάλη γκάμα μοντέλων – τις Α-Class, Β-Class, C-Class, E-Class & M-Class. Το Service της Mercedes-Benz λέει την τιμή «μέχρι» και όχι «από», δίνοντας μία ξεκάθαρη εικόνα για το χαμηλό τελικό κόστος πριν ακομα ο πελάτης επισκεφθεί κάποιο από τα Εξουσιοδοτημένα Σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης.

Μάλιστα, όχι μόνο γνωρίζει από πριν τι θα πληρώσει, διασφαλίζοντας την τεχνογνωσία, τα γνήσια ανταλλακτικά και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ενός Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου, αλλά απολαμβάνει επιπλέον εκπτώσεις για ανταλλακτικά και εργασίες που ενδέχεται να προκύψουν από τους ελέγχους που προσφέρονται στο πλαίσιο της συντήρησης. Αυτά είναι τα Πακέτα Service: άριστη εξυπηρέτηση και κορυφαία ποιότητα με τη σφραγίδα της Mercedes-Benz.  

Βαγγέλης Γκούμας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top