Μάθετε τα πάντα για το PEUGEOT Traveller

Σκέτη πρό (σ) κληση για πολυτελείς και άνετες μετακινήσεις

Μάθετε τα πάντα για το  PEUGEOT Traveller

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στο περσινό σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, το PEUGEOT Traveller πραγματοποίησε μία δυναμική είσοδο στην αγορά των Combi και VIP Shuttle.Το νέο Traveller βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογικά πλατφόρμα EMP2, η οποία διασφαλίζει κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά, αποδοτικότητα και απίστευτα χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Οι Euro6 κινητήρες BlueHDi εφοδιάζονται με την πιο προηγμένη αντιρρυπαντική τεχνολογία της αγοράς και με ένα καταλυτικό SCR (Selective Catalytic Reduction) σύστημα που συνδυάζεται με φίλτρο συγκράτησης μικροσωματιδίων DPF (Diesel Particulate Filter). Με απόδοση από 95 hp και 240 Nm έως 180hp και 400 Nm ιπποδύναμης και ροπής αντίστοιχα , όλες οι εκδόσεις κινητήρων έχουν ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων με μέσο όρο στα 140 γρ. CO2/χλμ. (5,4 λίτρα/100 χλμ.), επιδεικνύοντας τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία.

Η πλατφόρμα EMP2 αποτέλεσε την βάση για μία ευρύχωρη και πρακτική 9-θέσια καμπίνα με χώρο αποσκευών από 550 έως 4.900 λίτρα, χάρη στα προσθαφαιρούμενα καθίσματα

Οι επιβαίνοντες στο νέο PEUGEOT Traveller έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ασφαλείς καθώς το νέο μοντέλο της Peugeot απέσπασε 5 αστέρια από τον οργανισμό Εuro NCAP.

Στην κορυφή της γκάμας του νέου μοντέλου βρίσκεται το PEUGEOT Traveller VIP, το οποίο προσφέρει μία αντικριστή διαρρύθμιση των πίσω καθισμάτων με δερμάτινα υποβραχιόνια, πολύ-λειτουργική οροφή, κλιματισμό τριών ζωνών και άλλες ανέσεις. Το νέο μοντέλο διαθέτει προαιρετικά πλήθος των τελευταίας γενιάς συστημάτων άνεσης και ασφάλειας, μεταξύ των οποίων είναι οι αυτόματα συρόμενες πλαϊνές πόρτες, το νέο head-up display, η πανοραμική γυάλινη οροφή, τα πίσω ανοιγόμενα παράθυρα, το νέο σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης με υποστήριξη φωνητικών εντολών και οθόνη αφής 7’’κ.α.

Βασικά high lights του νέου PEUGEOT  Traveller (προαιρετικός εξοπλισμός)

             To Grip Control, το γνωστό πατενταρισμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης των κινητήριων τροχών που προσφέρει τα προγράμματα Snow, Off-Road, Sand, ESP Off.

             Το Safety Pack περιλαμβάνει όλα τα συστήματα ασφαλείας όπως είναι η αυτόνομη πέδηση (Active Safety Brake), το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας (Lane Departure Warning System), η αυτόματη εναλλαγή φωτεινής δέσμης (Automatic main beam switching), η αναγνώριση κόπωσης του οδηγού (Driver Attention Alert), η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και η σύσταση ορίου ταχύτητας (Road Sign Reading and Speed Limit Recommendation) κ.α.

             Το Drive Assist Park περιλαμβάνει ένα σύνολο από ραντάρ και κάμερες για την λειτουργία του ενεργητικού Cruise Control, της αποφυγής σύγκρουσης (Distance Alert) και της ενεργητικής πέδησης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (Active Safety).

Το PEUGEOT Traveller προσφέρεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού:

-              Την έκδοση  Allure VIP με 6 ή 7 θέσεις η οποία διαθέτει προαιρετικά τραπέζι για τους πίσω επιβάτες.

-              Την έκδοση Combi ή Traveller με 9-θέσια διάταξη.

Ανάλογα με την έκδοση και την διαρρύθμιση των καθισμάτων, το νέο Traveller μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως όχημα αναψυχής αφού προσφέρει τεράστιες μεταφορικές δυνατότητες. Παράλληλα, ο εσωτερικός φωτισμός και τα υψηλής ποιότητας υλικά δημιουργούν ένα μοναδικό πολυτελές περιβάλλον.Η βέλτιστη σχεδίαση του πλαισίου, το σχετικά χαμηλό κέντρο βάρους καθώς και αυτό της οροφής,  και η μελετημένη γεωμετρία της ανάρτησης, συνδυάζονται ιδανικά με τους BlueHDi κινητήρες 1.6L και 2.0L. Το όφελος της νέας πλατφόρμας αντιστοιχεί σε μείωση βάρους από 100 έως 400 κιλά ανάλογα με την έκδοση κινητήρα. Ο μέσος όρος κατανάλωσης στα μόλις 5,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και η μέση εκπομπή CO2 στα 140 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο αποτελούν τιμές ρεκόρ για την κατηγορία!

1.6 L BlueHDi 95 hp S&S, ETG6 αυτοματοποιημένο κιβώτιο από 5,2 λτ./100 χλμ., 135 γραμμ. CO2/χλμ.

1.6 L BlueHDi 115 hp S&S, 6- τάχυτο μηχανικό κιβώτιο από 5,1 λτ./100 χλμ., 133 γραμμ. CO2/χλμ.

2.0L BlueHDi 180 hp S&S, EAT6 αυτοματοποιημένο κιβώτιο από 5,8 λτ./100 χλμ., 151 γραμμ. CO2/χλμ. 

Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο του Traveller φτάνει τα 1.400 κιλά για απροβλημάτιστες μετακινήσεις ακόμη και όταν όλες οι θέσεις και το πορτμπαγκάζ είναι πλήρως κατειλημμένα.ο PEUGEOT Traveller έχει ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης και προσφέρεται με 5 χρόνια εγγύησης για τα μηχανικά του μέρη ή για 60.000 χιλιόμετρα.

Το νέο Peugeot Traveller έχει ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ελληνική αγορά και διατίθεται στην έκδοση Combi 9 θέσεων από 26.200€ περιλαμβανομένης της εμπορικής πολιτικής.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top