Η Mitsubishi Motors κατασκευάζει πάλι το πρώτο της μοντέλο

Όλα ξεκίνησαν πριν από 100 χρόνια

Η Mitsubishi Motors  κατασκευάζει πάλι το πρώτο της μοντέλο

Για να γιορτάσει την επέτειο των 100 χρόνων της, η Mitsubishi Motors North America, Inc. (MMNA) θα ξαναγυρίσει στην αρχή. Σε συνεργασία με τη West Coast Customs, η Mitsubishi ξαναφτιάχνει το όχημα με το οποίο ξεκίνησαν όλα, το Mitsubishi Model A, με την πιο σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει η μάρκα στον αιώνα που διανύουμε. Η West Coast Customs θα κατασκευάσει ένα Mitsubishi Model A της σημερινής εποχής με την εμφάνιση του πρώτου μοντέλου του 1917 βασισμένο στην πλατφόρμα του πιο προηγμένου τεχνολογικά οχήματος της μάρκας, του Outlander Plug-In Hybrid Electric Vehicle (PHEV).

Το 1917, το Mitsubishi Model A ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που κοσμήθηκε με το έμβλημα των τριών διαμαντιών όταν παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας παγκόσμιας εταιρείας αυτοκινήτων που γιορτάζει σήμερα έναν αιώνα τεχνολογικής καινοτομίας. Με το Model A, η αυτοκινητιστική ιστορία της Mitsubishi ξεκίνησε με 22 οχήματα από την πρώτη Ιαπωνική σειρά μαζικής παραγωγής.

Ο CEO και Ιδρυτής της Founder West Coast Customs, Ryan Friedlinghaus, δήλωσε γι’ αυτό το επαναστατικό εγχείρημα : «Μας τιμά απίστευτα το γεγονός μας επέλεξαν να αναλάβουμε την κατασκευή ενός θρυλικού μοντέλου για τη Mitsubishi με την ευκαιρία της επετείου των 100 χρόνων της από το πρώτο όχημα μαζικής παραγωγής της.  Είναι απίστευτα συναρπαστικό να μπορέσουμε να ενσωματώσουμε στην ιστορία του πρώτου Mitsubishi Model A την τεχνολογία των σημερινών μοντέλων της Mitsubishi για την επαναδημιουργία του Mitsubishi Model A.  Τα μέλη της ομάδας σε όλα τα τμήματα  της West Coast Customs είναι ενθουσιασμένα με την εμπλοκή τους στην κατασκευή ενός οχήματος που έχει γράψει το δικό του κεφάλαιο στην ιστορία της αυτοκίνησης.»

Η κατασκευή θα παρουσιαστεί μέσω ενός επεισοδίου της σειράς West Coast Customs στο Burbank, CA που παίζεται από το δίκτυο Velocity, κάθε Τρίτη στις 9 PM PST/EST.

Βαγγέλης  Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top