Γιατί η MICHELIN άλλαξε τον τρόπο επικοινωνίας της

Με σενάρια από την πραγματική ζωή

Γιατί η MICHELIN άλλαξε τον τρόπο επικοινωνίας της

Η Michelin λάνσαρε την νέα καμπάνια επικοινωνίας, η οποία αλλάζει εντελώς τον τρόπο που η κορυφαία εταιρεία ελαστικών παρουσιάζει αυτό που μπορεί να προσφέρει στους καταναλωτές. Η Michelin αποφάσισε να ξανασχεδιάσει το στυλ επικοινωνίας της, για να κάνει την μάρκα πιο προσιτή και πιο φιλική προς τους καταναλωτές.

Η σειρά από σενάρια από την πραγματική ζωή δείχνει τις τυπικές ανθρώπινες καταστάσεις που μπορούν να τύχουν στον καθένα μας, όταν τα αγαπημένα μας πρόσωπα μας χρειάζονται επειγόντως για να τα στηρίξουμε με την φυσική μας παρουσία στις έντονες συναισθηματικά στιγμές. Ένας νέος πατέρας, μία μητέρα, μια φίλη διακόπτουν το πρόγραμμά τους για να οδηγήσουν προς τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για αυτούς. Οδηγούν για να είναι παρόντες στις στιγμές που τους χρειάζονται πραγματικά και, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, μπορούν να βασιστούν στα Michelin ελαστικά τους που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και τους κρατούν ασφαλείς.

Το Ελληνικό κοινό μπορεί να δει την καινούρια καμπάνια στην τηλεόραση και σε διάφορα διαδικτυακά κανάλια, καθώς και στην ελληνική σελίδα της Michelin στο Facebook. Το καινούριο διαφημιστικό θα είναι στον «αέρα» Άνοιξη-Καλοκαίρι, μια περίοδο που σηματοδοτείται κι από το λανσάρισμα του καινούριου ελαστικού επιβατικών αυτοκινήτων MICHELIN Cross Climate+, την δεύτερη γενιά της επαναστατικής καινοτομίας της Michelin.

Για να δείτε την καινούρια διαφήμιση και να μάθετε περισσότερα για τα μοναδικά προϊόντα της Michelin, συμπεριλαμβανομένων και των αξιολογήσεων των χρηστών, μπείτε στην ελληνική ιστοσελίδα της Michelin. www.michelin.gr https://www.facebook.com/michelinelastika/

Βαγγέλης Γκούμας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top