To Honda CR-V 1.6 i-DTEC 4WD με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων

Διαθέσιμο στην τιμή των 37.600€

To Honda CR-V 1.6 i-DTEC 4WD με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων

Το best-seller της Honda στην κατηγορία των συμπαγών SUV, Honda CR-V με παγκόσμιες πωλήσεις που ξεπερνούν τις 850.000 μονάδες ανανεώθηκε και συνδυάζει τον υπετροφοδορούμενο κινητήρα 1.6 i-DTEC των 160 ίππων και με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων. Ο  κινητήρας diesel και το αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων  πετυχαίνουν μία απαράμιλλη αναλογία ισχύος – εκπομπών ρύπων και προσφέρει μία πιο ποιοτική και δυναμική οδηγική εμπειρία.

Το CR-V ανήκει σε μία νέα σειρά προηγμένων και σπορ οχημάτων της Honda, που επιβεβαιώνουν την πρωτοποριακή προσέγγιση της μάρκας σε μηχανολογικές και τεχνολογικές λύσεις οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πελατών της. Η έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα σχέσεων είναι άμεσα διαθέσιμη μέσα από το δίκτυο των επισήμων εμπόρων Honda στην έκδοση Elegance στην τιμή των 37.600€ και σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Όλα είναι δυνατά οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να το αποκτήσουν εκμεταλλευόμενοι :δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης, 5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ., 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance, μόνο με 190€ το μήνα (χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της Alpha Bank με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% πλέον εισφοράς 0,6%).

Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο εξασφαλίζει Δωρεάν Ασφάλεια για ένα χρόνο, σε όποιον αγοράσει αυτοκίνητο Honda από τη στιγμή  που ο ίδιος ή κάποιος συγγενής  του  Α’ ή Β’ βαθμού είναι ήδη κάτοχος μοντέλου Honda.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top