Απίστευτο το ‘Ημερολόγιο 2017’ της Opel

Aποκαλυπτικές φωτογραφίες

Απίστευτο το ‘Ημερολόγιο 2017’ της Opel

Οι πρώτες φωτογραφίες του ημερολογίου με τα νέα μοντέλα της Opel είναι πολλά υποσχόμενες: H Georgia May Jagger αποκαλύπτει τις πρώτες λεπτομέρειες του νέου Opel Insignia – ανασηκώνοντας μία κουρτίνα σε ένα απόκοσμο σκηνικό φθινοπωρινής ομίχλης. Το επαναστατικό ηλεκτρικό Ampera-e απεικονίζεται σε φάση επαναφόρτισης που του δίνει αυτονομία 500 χλμ.

ημερολογιο opel 1.jpg
Παρά τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα και την ονειρική διάσταση των εποχιακών σκηνικών, τίποτα δεν κατάφερε να κάνει την Grumpy Cat να χαμογελάσει. Όμως κυρίως λόγω της ακραίας πολικότητας, η μόνιμα βλοσυρή γάτα και το γοητευτικό supermodel Georgia May Jagger προσφέρουν μία συναρπαστική, μοναδική αίσθηση αποτυπωμένη άριστα στις φωτογραφίες της Ellen von Unwerth.


Οπαδοί της Opel, η Grumpy Cat, η Georgia May Jagger και η Ellen von Unwerth θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία συναρπαστική έκθεση με τις φωτογραφίες του ημερολογίου στις αρχές του 2017. Όλοι οι καλλιτέχνες – συμπεριλαμβανομένης της Grumpy Cat – θα παρευρεθούν στην παρουσίαση.


Και για όσους δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν, μία αυστηρά περιορισμένη έκδοση παραγωγής του ημερολογίου της Opel “Georgia & Grumpy – Not impressed by Wonderland“ διατίθεται από τα μέσα Νοεμβρίου του 2016 αντί 29,95 Ευρώ (Λιανική τιμή συμπερ. ΦΠΑ στη Γερμανία) αποκλειστικά στο https://opel-collection.com.


Bαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top