Το Fiat Tipo Hatchback στην "Αυτοκίνηση 2016"

Με πλούσιο εξοπλισμό

Το Fiat Tipo Hatchback στην "Αυτοκίνηση 2016"
​Η FCA Greece δίνει τη δυνατότητα στο ελληνικό κοινό να γνωρίσει από κοντά τα νέα της μοντέλα μέσα από τη συμμετοχή της στην έκθεση "Αυτοκίνηση 2016", που θα διαρκέσει έως τις 30 Οκτωβρίου. Ένας από τους πρωταγωνιστές της έκθεσης είναι το Tipo Hatchback, που αποτελεί τη δεύτερη έκδοση στη γκάμα της οικογένειας του Tipo.Στην Ελληνική αγορά, το Tipo hatchback θα διατίθεται με τους κινητήρες βενζίνης 1.4 95hp και 1.6 E-Torq 110hp AT και πετρελαίου 1.3 MTJ 95hp, 1.6 MTJ 120hp και 1.6 MTJ 120hp TCT.

Πλούσιος θα είναι και ο βασικός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειάς του, που από τη βασική έκδοση Pop περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ESP/Hill Holder, πίσω αναδιπλούμενα καθίσματα, σύστημα U-Connect κ.α. Η δε έκδοση Lounge, είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει εκτός των άλλων, εμπρός - πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, αυτόματο κλιματισμό, cruise control, U-Connect 7'', ζάντες αλουμινίου 16'', αισθητήρες φώτων / βροχής, εσωτερικό ηλεκτροχρωμικό καθρέφτη κ.α.

Για τους επισκέπτες της έκθεσης όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα μοντέλα της Fiat και της Alfa Romeo θα επωφεληθούν της ειδικής προσφοράς που ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτου στοκ: Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα "Drive Now, Pay Later" μέσω FCA Bank (35% προκαταβολή με 1η δόση μετά από 12 μήνες ΑΤΟΚΑ) 5 χρόνια εγγύηση 5 χρόνια οδική βοήθεια,30% έκπτωση σε επιλεγμένα αξεσουάρ.

Bαγγέλης Γκούμας





Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top