Η Hyundai Motor είναι η 35η ισχυρότερη μάρκα στον κόσμο

Πραγματοποίησε 5.000.000 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο

​Η Hyundai Motor είναι 35η ισχυρότερη μάρκα στον κόσμο, σύμφωνα με τις τελευταίες βαθμολογίες που δημοσιεύτηκαν από τους ειδικούς της Interbrand σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεπερνώντας κατά το περασμένο έτος τέσσ��ρα παγκοσμίου φήμης εμπορικά σήματα.

Διανύοντας μια ακόμη δύσκολη χρονιά για την αυτοκινητοβιομηχανία, η συνολική αξία της μάρκας Hyundai Motor αυξήθηκε κατά 11,1% για να φτάσει στα $ 12.55bn, εξασφαλίζοντας τη θέση της ανάμεσα στις ισχυρότερες μάρκες στον πλανήτη. Η κορεατική εταιρεία μετακινήθηκε μια θέση, φθάνοντας στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των Top10 μαρκών της αυτοκινητοβιομηχανίας, ξεπερνώντας τις Audi, Volkswagen, Nissan και Porsche και αποτελεί επίσης την 4η πιο πολύτιμη υψηλού όγκου μάρκα αυτοκινήτων.
grand turismo.jpg
Η Hyundai Motor πραγματοποίησε πέντε εκατομμύρια πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, με την πολύτιμη βοήθεια των επιτυχημένων λανσαρισμάτων των μοντέλων της Tucson, Creta και Sonata, ενισχύοντας παράλληλα τη φιλοσοφία της μάρκας Modern Premium μέσω της αύξησης της διαφοροποίησης στις ταυτότητες μεταξύ των μαρκών Hyundai και Genesis. Η μάρκα Hyundai Motor έχει ως στόχο της να σημειώσει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία με τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα IONIQ, τα υψηλής απόδοσης Hyundai Ν αυτοκίνητα και το μέλλον της αυτοκίνησης που επικεντρώνεται στο Project IONIQ μεταφέροντας τη μάρκα σε νέους ορίζοντες της αυτοκινητοβιομηχανίας.
hyundai-ioniq.jpg
Ο κ. Wonhong Cho, Executive Vice President της Hyundai Motor Company, δήλωσε: «Το συνηθισμένο μοντέλο ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου μπορεί να καταστεί άνευ αντικειμένου μέσα στα επόμενα χρόνια, ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να περιορίσουμε το όραμά μας απλά στα φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα. Για να διατηρήσουμε ως μια παγκόσμια μάρκα το ρυθμό ανάπτυξής μας, θα πρέπει να επανεξετάσουμε το παραδοσιακό επιχειρηματικό μοντέλο και να μην βλέπουμε τους εαυτούς μας μόνο ως μια εταιρεία προϊόντων μεταφοράς, αλλά και ενός παρόχου υπηρεσιών αυτοκίνησης. Με το Project IONIQ θα δρομολογήσουμε αυτό το νέο πρότυπο και θα ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση της Hyundai Motor ανάμεσα στις πολυτιμότερες μάρκες στον κόσμο. "
hyundai_rn 30.jpg
Αναγνωρίζοντας το επίτευγμα, ο κ. Mike Rocha, Global Director of Brand Valuation της Interbrand, δήλωσε: «Κατά το παρελθόν έτος, η Hyundai επαναπροσδιόρισε και τα όριά της με (α) την ��ισαγωγή του IONIQ έχοντας ως στόχο να αποκτήσει ηγετική θέση στο μέλλον της αυτοκίνησης (β) την αναβάθμιση του εμπορικού σήματος Genesis ώστε να ενισχύσει με σαφήνεια την ταυτότητα της κάθε μάρκας και (γ) την παροχή καινοτόμων εμπειριών, όπως το Hyundai Motorstudio Digital. Προσβλέπουμε σε μια ακόμη χρονιά ανάπτυξης για τη Hyundai ως έναν από τους προδρόμους της μελλοντικής αυτοκίνησης."

Επεκτείνοντας περαιτέρω την εμβέλεια της μάρκας, η sub-brand «Ν» που υπογράφει τις υψηλές επιδόσεις της Hyundai Motor ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2015, με στόχο να προσφέρει σε ένα ευρύ φάσμα πελατών οχήματα διαισθητικά, υψηλής απόδοσης και απολαυστικά στην οδήγηση. Τα πρωτότυπα RM16, Hyundai Ν 2025 Vision Gran Turismo και RN30 που αποκαλύφθηκαν μέσα στο 2016 εμπνέονται από το πάθος της μάρκας για τις υψηλές αποδόσε��ς και θα βοηθήσουν στην εξέλιξη του πρώτου εμπορικού μοντέλου Hyundai Ν.

Βαγγέλης ΓκούμαςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top