Η Alfa Romeo επέστρεψε δυναμικά στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου

​Πρωταγωνίστρια η πανέμορφη Giulia Veloce

Η Alfa Romeo επέστρεψε  δυναμικά  στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου
Στο Παρίσι, η Alfa Romeo Giulia παρουσιάζεται σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις: δύο νέες ενσαρκώσεις της Veloce, δύο εκδόσεις Super και η σαγηνευτική Quadrifoglio. "Veloce" είναι το ένδοξο όνομα, συνώνυμο της παράδοσης της Alfa Romeo. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1956 στη Giulietta και από τότε συνοδεύει τις πιο σπορ και πρωτότυπες εκδόσεις της μάρκας.

Στη Giulia, το όνομα Veloce προσδίδει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που δηλώνουν δυναμικά πως είναι εδώ για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών που επιθυμούν ένα ολοκληρωμένο πακέτο με πλούσιο περιεχόμενο και ιδιαίτερη προσωπικότητα.

Στην παρουσιάζονται δύο νέες παραλλαγές της Giulia Veloce, με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση: Το πρώτο μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του σε χρώμα Blue Misano και είναι εξοπλισμένο με τον νέο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0-λίτρων 280 HP, ενώ το δεύτερο μοντέλο εμφανίζεται με δελεαστικό Silverstone grey αμάξωμα και είναι εξοπλισμένο με τον νέο ντίζελ κινητήρα 2,2 λίτρων 210 HP.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπερτ��οφοδοτούμενος κινητήρας 2,2 λίτρων της Giulia είναι ο πρώτος κινητήρας ντίζελ στην ιστορία της Alfa Romeo που έχει κατασκευαστεί πλήρως από αλουμίνιο. Υιοθετεί την τελευταία γενιά του συστήματος MultiJet II, εξασφαλίζοντας άνεση και ευχάριστη οδηγική εμπειρία.

Επιπλέον, υπάρχει και η καινοτόμος έκδοση "ΑΕ" -Advanced Efficiency- που ξεχωρίζει μέσα από το ειδικό διακριτικό στο πίσω μέρος, και είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις εξοπλισμού της Giulia και της Giulia Super. Είναι εξοπλισμένη με τον κινητήρα ντίζελ 2,2 λίτρων 180 HP που συνδυάζεται με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, και επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά στην κατανάλωση καυσίμου (μόλις 4,2l/100 km) και στις εκπομπές ρύπων (μόλις 99 g/km CO2 σε μικτό κύκλο).

Τα παραπάνω αποτελέσματα επιτυγχάνονται χάρη στις ειδικές τεχνολογικές λύσεις, που οδηγούν στην επίτευξη μοναδικών επιδόσεων σχετικά με τη συνολική λειτουργία του κινητήρα από τις χαμηλές κιόλας στροφές, όπως τελική ταχύτητα 230 km/h και επιτάχυνση 0-100 km/h σε 7,2". Στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Giulia Veloce, η Alfa Romeo παρουσιάζει το καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης με τεχνολογία Q4, ειδικά εξελιγμένο για σπορ οδήγηση, αποδοτικότητα και ασφάλεια.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top