Η εφαρμογή της Ford στο «έξυπνο» ρολόι που βρίσκει το αυτοκίνητο σας

Ελέγχετε και την μπαταρία και την ετοιμότητα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου σας

​Μπορείτε τώρα να ελέγχετε την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και να λαμβάνετε οδηγίες για να επιστρέψετε στο ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο, με απίστευτη ευκολία χάρη σε μία νέα εφαρμογή για έξυπνα ρολόγια.

Η εφαρμογή MyFord Mobile επιτρέπει επίσης στους ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών Ford Focus Electric και των υβριδικών C-MAX Energi να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν το αυτοκίνητό τους από απόσταση, να ελέγχουν την αυτονομία ή να λαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες για το πιο πρόσφατο ταξίδι τους.

Η εφαρμογή διαθέτει και λειτουργία εντοπισμού του οχήματος που καθοδηγεί τον οδηγό να επιστρέψει σε αυτό, με τη βοήθεια των Google maps. Για το πιο πρόσφατο ταξίδι, η εφαρμογή εμφανίζει την απόδοση καυσίμου του C MAX, ή την αντίστοιχη κατανάλωση για το Focus Electric, καθώς και την απόσταση που έχει διανυθεί και τις επιδόσεις των φρένων και του οδηγικού στυλ.

Επίσης εμφανίζεται ένα σκορ οδήγησης, το οποίο βελτιώνεται με το αποδοτικό φρενάρισμα, τη διατήρηση μιας σταθερής ταχύτητας ταξιδιού και την ομαλή επιτάχυνση. Οι οδηγοί με καλά αποτελέσματα επιβραβεύονται με πράσινα φύλλα που απεικονίζονται στη οθόνη του οχήματος.

Η εφαρμογή MyFord Mobile – η οποία έρχεται να συμπληρώσει το MyFord Mobile website – διατίθεται στα Αγγλικά, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά από τα Apple App Store και Google Play, και είναι συμβατή με Android Wear και Apple Watch smartwatches. Στα ρολόγια με στρογγυλό καντράν, τα στρογγυλά όργανα εναρμονίζονται αισθητικά με την πρόσοψη. Στο ορθογώνιο Apple Watch, ο χρήστης έχει πρόσβαση στη λειτουργία άμεσης απεικόνισης: με μία απλή κίνηση-σάρωση προς τα επάνω στην οθόνη-διεπαφή, ενεργοποιεί άμεσα την εφαρμογή.

Βαγγέλης Γκούμας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top