Νέα συνεργασία της Mercedes με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Ποια μοντέλα θα φροντίζουν για την μετακίνηση των μελών της ομάδας

Νέα  συνεργασία της Mercedes με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods
Με μία μεγάλη συνεργασία ξεκινά η φετινή σεζόν για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Η κορυφαία ελληνική ομάδα και η πιο επιτυχημένη των τελευταίων 20 ετών στην Ευρωλίγκα έχει επιλέξει για τις μετακινήσεις της αυτοκίνητα από τo σύγχρονο στόλο της Mercedes-Benz! Έτσι, 24 αυτοκίνητα Α-Class, CLA, C-Class και 1 Vito Tourer θα φροντίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν ώστε οι μετακινήσεις των αθλητών και των στελεχών της ομάδας να γίνονται με την απαράμιλλη άνεση και ασφάλεια που χαρακτηρίζουν τα αυτοκίνητα της Mercedes Benz.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Mercedes-Benz Ελλάς, κος Ι. Καλλίγερος, δήλωσε σχετικά με αυτή τη μεγάλη συνεργασία των μεταξύ των δύο κορυφαίων στον κλάδο τους: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, που η φετινή αγωνιστική περίοδος ξεκινά τόσο δυνατά. Ακόμα και για τη Mercedes-Benz Ελλάς, που η δική της “αγωνιστική” περίοδος δεν συμπίπτει με αυτήν του μπάσκετ, είναι ένα διάστημα με μεγάλες συγκινήσεις, με διαρκείς αγώνες ενάντια στις απρόβλεπτες καταστάσεις της εποχής, έτσι ένας δυνατός αγωνιστικά συνεργάτης, με τόσο δυνατή, διαχρονική παρουσία τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Ευρωπαϊκά τερέν αποτελεί πραγματική έμπνευση για εμάς!».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, κος Π. Τριαντόπουλος τόνισε: «Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφαλή και άνετη μετακίνηση των αθλητών και στελεχών μας. Συνεπώς, θεωρούμε τη συνεργασία μας με την Mercedes-Benz Ελλάς πολύ σημαντική και είμαστε ευτυχείς για τη σύμπραξη αυτή».
Bαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top