Στον μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης από 17-18 Σεπτεμβρίου

Που μπορείτε να δείτε φανταστικές δεξιοτ��χνίες

Το Motor Festival δυναμώνει και επιστρέφει για 5η συνεχόμενη φορά στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2016, φέρνοντας κοντά και αυτή τη φορά στο ευρύ κοινό τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και τον μαγικό κόσμο της μηχανοκίνησης.

Στο Motor Festival V - Born to Race, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Sevice Park Area.Στην «Αρένα» όλα τα Extreme Show με αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά, Monster Trucks κ.α.

Αγωνιστικά αυτοκίνητα ετοιμασμένα για Ραλλύ (Ασφάλτινα ή Χωμάτινα), Αναβάσεις, Ταχύτητα, Πρωταθλητές και Ομάδες, όλων των κατηγοριών, Ονόματα όπως : Οικ. Κύρκου(Kirkos Racing), Κώστας Πατσουρέας, Παναγιώτης Λιώρης, ο εκ Ιταλίας ερχόμενος Νίκος Πλέσσας, και πολλοί άλλοι πρωτοκλασάτοι αθλητές – οδηγοί, με την υποστήριξη των ομάδων τους.Dragster, Drift, Δεξιοτεχνίες, 4Χ4, Κάρτ, Motocross, Enduro, MX, MX2, Scramble, Truck Off-road, Monster Truck, με όλους όσους προσφέρουν το απόλυτο θέαμα. Φυσικά την αναλογούσα θέση έχουν και τα κλασικά – ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που δίνουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στο Motor Festival, με την υποστήριξη και την αρωγή της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ και την διοργάνωση παρέλασης των ξεχωριστών αυτών «μηχανών του παρελθόντος»!

Κορυφαίες βελτιώσεις και βελτιωτές, καταξιωμένοι πρωταγωνιστές και πρωταθλητές των αγώνων, αλλά και επιχειρήσεις για την καθημερινή αυτοκίνηση, έξυπνα και χρήσιμα αξεσουάρ, εξοπλισμός και οι νέες τάσεις στον κόσμο της μηχανοκίνησης, όλα ενωμένα στον ίδιο χώρο στο Ο.Α.Κ.Α. Το μηχανοκίνητο θέαμα θα κυριαρχήσει, θα εξουσιάσει και θα κυριεύσει το κοινό και τα βλέμματα. Η διάθεση μας ήδη «χτυπάει κόκκινο», για να πετύχουμε ότι μεγαλύτερο και θεαματικότερο έχει πραγματοποιηθεί. Σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο, με μια μεγάλη αρένα Shows αλλά και το Service Park Area και φυσικά τις γιγαντοοθόνες, τα Shows, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των εκθετών, θα παίρνουν τη διάσταση που τους αξίζει.
Το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει επιγραμματικά:
1. Παρέλασή κλασικών - ιστορικών οχημάτων Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ.
2. Παρέλαση - Παρουσίαση εκθεσιακών οχημάτων BORN TO RACE.
3. Δεξιοτεχνίες από Dragster, Drift, Δεξιοτεχνίες, 4Χ4, Κάρτ, Motocross, Enduro, MX, MX2, Scramble, Truck Off-road, Monster Truck.
4. Πέντε θεαματικές μηχανοκίνητες παραστάσεις με σενάριο που θα εντυπωσιάσουν.
5. Βεγγαλικά, Led and Fire Show.
6. Καλλιστεία οχημάτων(αυτοκινήτων, moto, κλπ) υπό την διοργάνωση του αθλητικού σωματείου της Ο.Μ.Α.Ε. Star Line.
7. The Motor Moment! Γράψε την δική σου ιστορία.
8. Βράβευση του πιο δημοφιλούς περίπτερου του Motor Festival V.
Στα μεσημβρινά διαλείμματα των ωρών κοινής ησυχίας θα υπάρξουν:
1. Αθλητικές επιδείξεις πολεμικών - μαχητικών τεχνών από πρωτοκλασάτους αθλητές του είδους.
2. Χορευτικές επιδείξεις συγχρόνου χορού.

Βαγγέλης ΓκούμαςΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top