Προτιμάτε τα γνήσια αξεσουάρ της BMW για την ασφάλεια και την άνεση σας

Παιδικά καθίσματα που αντέχουν σε κάθε σύγκρουση

Προτιμάτε τα γνήσια αξεσουάρ της BMW για την ασφάλεια και την άνεση σας
Όταν ξεκινάς να κάνεις έν�� ταξίδι φροντίζεις να εφοδιάσεις το αυτοκίνητο σου με πράγματα που θα σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη και ασφαλή. Η ΒΜW προσφέρει μια σειρά αξεσουάρ τα οποία προστατεύουν οδηγό και επιβάτες. Για παράδειγμα, με τα γνήσια παιδικά καθίσματα BMW, πληρούν τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ECE R44-04 για συστήματα συγκράτησης και είναι ελεγμένα ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις ασφαλείας EURO NCAP.

Επιπλέον, πρόσθετες δοκιμές εμπρόσθιων και πλευρικών συγκρούσεων πραγματοποιούνται σε πραγματικές συνθήκες. Όλα τα παιδικά καθίσματα BMW διαθέτουν πατενταρισμένη τεχνολογία Airpad. Ενσωματωμένα φουσκωτά μαξιλάρια ελέγχουν την κίνηση του κεφαλιού σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Τα παιδικά καθίσματα εγγυώνται άνετη θέση και επιτρέπουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων.
BMW ΑΞΕΣΟΥΑΡ.jpg
Οι τσάντες μεταφοράς και αποθήκευσης της BMW διασφαλίζουν τάξη και οργάνωση στο χώρο αποσκευών κατά τη διάρκεια των διακοπών. Οι μπαγκαζιέρες οροφής παρέχουν πρόσθετες δυνατότητες, ενώ για τα ποδήλατα υπάρχουν ειδικά συστήματα μεταφοράς BMW που ασφαλίζουν στην οροφή ή στο πίσω μέρος του οχήματος. Η τσάντα - ψυγείο BMW και το σκιάδιο πλαϊνού παραθύρου BMW προσφέρουν μία αίσθηση ευεξίας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Επιπλέον, τα παιδιά έχουν την τέλεια ευκαιρία να μάθουν να οδηγούν ποδήλατο σωστά και ευχάριστα χρησιμοποιώντας το συνδυασμό πατινιού/ ποδηλάτου με πεντάλ BMW Kids Bike. Ασφαλώς, ένα γιλέκο ασφαλείας BMW για κάθε επιβάτη είναι επιβεβλημένο, καθώς παρέχει προστασία σε περίπτωση που το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης. Και επειδή τα παιδιά αλλά και οι απρόσεκτοι γονείς λερώνουν , τα σημάδια και οι λεκέδες μέσα και έξω από το αυτοκίνητο αφαιρούνται απλά και μόνιμα με τη βοήθεια ειδικά σχεδιασμένων γνήσιων προϊόντων φροντίδας αυτοκινήτου BMW. Αυτά είναι κάποια από την μεγάλη σειρά που κυκλοφορούν και αξίζει να τα δείτε .

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top