SsangYong με 1.000.000 κινητήρες diesel

Από το Σεπτέμβρη του 2004 που εκκίνησε τη λειτουργία το εργοστάσιο της

SsangYong με 1.000.000 κινητήρες diesel
Με ενθουσιασμό και παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών πραγματοποιήθηκε η τελετή εορτασμού για την παραγωγή του 1.000.000στού κινητήρα diesel από τη 2η παραγωγική μονάδα του εργοστασίου κινητήρων της SsangYong στην πόλη Changwon της Ν.Κορέας (την 8η μεγαλύτερη πόλη της χώρας), α��ό το 2004 οπότε και άνοιξε. Πρόκειται για έναν κινητήρα πετρελαίου 2,2 λίτρων που προορίζεται για πισωκίνητη πλατφόρμα και είναι προδιαγραφών Euro6.
engine.jpg
Παράλληλα, στο εργοστάσιο (1η και 2η παραγωγική μονάδα) έγινε και η τελετή για το νέο σλόγκαν που το χαρακτηρίζει και συνοψίζεται στη φράση «Αλλαγή για το καλύτερο». Τόσο η διοίκηση του εργοστασίου, όσο και οι εργαζόμενοι επιβεβαίωσαν την αποφασιστικότητα τους να καταστήσουν το εργοστάσιο στην Changwon την πιο ανταγωνιστική μονάδα παραγωγής κινητήρων μέσα από την καινοτόμο ποιότητα, την αναβάθμιση της παραγωγικότητας, την προσήλωση στις απαιτήσεις του πελάτη, την ενεργό επικοινωνία με την εταιρεία και τους πελάτες της και τη βελτιστοποίηση της σχέση κόστους – απόδοσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εργοστάσιο στην πόλη Changwon παράγει 5 τύπους κινητήρων βενζίνης και 6 τύπους κινητήρων πετρελαίου σε 2 μονάδες υψηλής τεχνολογίας με δυνατότητα παραγωγής 430.000 κινητήρων το χρόνο, μεταξύ των οποίων και οι κινητήρες 1,6 λίτρου που εξοπλίζουν τα SsangYong Tivoli και XLV.

Βαγγέλης Γκούμας





Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top