10.000 Followers στο LinkedIn του CEO της Opel

Τεράστιο ενδιαφέρον για τις αναρτήσεις του, Dr. Karl-Thomas Neumann

10.000 Followers στο LinkedIn του CEO της Opel
Ο Dr. Karl-Thomas Neumann είναι ο ψηφιακός CEO της αυτοκινητοβιομηχανίας. Έχει ενεργή παρουσία στο Twitter εδώ και τρία χρόνια, ενώ στα τέλη Φεβρουαρίου, προσχώρησε στο LinkedIn. Σε λιγότερο από ένα εξάμηνο έχει ήδη προσελκύσει πάνω από 10.000 followers σε αυτή την πλατφόρμα. Κατά μέσο όρο 55 νέοι άνθρωποι αποφασίζουν να τον ακολουθούν καθημερινά.
ceo opel 1.jpg
Σαν μέλος του προγράμματος LinkedIn Influencer, που λανσαρίστηκε από τα παγκοσμίως μεγαλύτερο μέσο επαγγελματικής δικτύωσης και στο οποίο συμμετέχουν μόνο 500 άτομα, ο Neumann μιλά τακτικά για τις τάσεις της βιομηχανίας, την προσωπική του επαγγελματική διαδρομή και τις τελευταίες εξελίξεις στη μάρκα Opel. Οι αναρτήσεις του έχουν περίπου 80.000 θεάσεις. Το τελευταίο άρθρο του με θέμα τα τρία χρόνια του ως ψηφιακός CEO έχει διαβαστεί πάνω από 21.000 φορές.

«Η μεγάλη ανταπόκριση δείχνει πόσο σημαντικό είναι να έχεις παρουσία στην ψηφιακή αρένα. Τα διάφορα κανάλια μου προσφέρουν την ευκαιρία να προσεγγίσω πολύ κόσμο που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν δύσκολο να έχω επαφή» εξήγησε ο Dr. Karl-Thomas Neumann. «Το LinkedIn παίζει σημαντικό ρόλο για την Opel. Το μεγαλύτερο μέσο επαγγελματικής δικτύωσης στον κόσμο με περισσότερα από 400 εκατομμύρια μέλη είναι η ιδανική πλατφόρμα για να παρουσιάζω την εταιρία μας σαν ένας ελκυστικός και προσιτός εργοδότης.»

Εκτός από το LinkedIn, τα σύντομα μηνύματά του στο @KT_Neumann και το κανάλι βίντεο στο YouTube , ο CEO της Opel CEO χρησιμοποιεί επίσης το XING για να προσεγγίσει το κοινό του. Πρόσθετες ενημερώσεις για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και ειδήσεις για την εταιρία προσφέρονται επίσης σε άλλα κανάλια των social media όπως τα Opel-Blog ή το Facebook. Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν μία τελείως διαφορετικά πλευρά του Dr. Karl-Thomas Neumann μπορούν τώρα να τον ακολουθήσουν στο Instagram όπου παρουσιάζει τις δραστηριότητές του σ��ην ποδηλασία βουνού ή το τρέξιμο.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top