Προληπτική ανάκληση Mercedes C-Class

Λόγω πιθανής διαρροής καυσίμου

Ανακαλούνται 261 C-Class στην Ελλάδα από την Mercedes-Benz Ελλάς στην λόγω πιθανής διαρροής καυσίμου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα.

Τα οχήματα που επηρεάζονται έχουν κατασκευαστεί από 18/08/2014 έως 13/05/2016. Στα συγκεκριμένα μοντέλα υπάρχει πιθανότητα να λυθεί ο βιδωτός σύνδεσμος μεταξύ ��ου σωλήνα υψηλής πίεσης και της αντλίας υψηλής πίεσης και να προκληθεί η διαρροή καυσίμου.

Σε περίπτωση που το καύσιμο διαρρεύσει στο δρόμο, αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο ατυχήματος για τα οχήματα που ακολουθούν.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, με συστημένη επιστολή θα ενημερώνονται για να επισκεφθούν τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση γραμμής καυσίμου υψηλής πίεσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της Mercedes-Benz στο τηλέφωνο 800 11 76000.

Βαγγέλης Γκούμας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top