Οι καλύτεροι χειριστές Drone σε μία μοναδική κούρσα με μία Mustang να βγάζει… καπνούς

Mαζί «ντριφτάρει» ένα Focus RS να και ένα ρομπότ

​Τι συμβαίνει όταν συναντιούνται ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα σπορ σε όλο τον κόσμο – με εντυπωσιακά αυτοκίνητα; Την απάντηση δίνει το νέο βίντεο της Ford με τίτλο “Dronekhana”

Δύο από τους καλύτερους χειριστές drone του πλανήτη κάνουν μία μοναδική κούρσα μετ’ εμποδίων που περιλαμβάνει ένα Focus RS να ντριφτάρει, μία Ford Mustang να βγάζει καπνούς και ένα ρομπότ. Οι Luke Bannister και Brett Collis ‘οδηγούν’ τα drones τους με τη βοήθεια ειδικών γυαλιών (που παρέχουν άμεση ορατότητα εν πτήσει) κάτω από ένα Ranger και μέσα από ένα B-MAX. 36 κάμερες GoPro παρακολουθούν τα drones δημιουργώντας καθηλωτικές στιγμές δράσης που παραπέμπουν στην ταινία του 1999, The Matrix.
FordDronekhana_ 1.jpg
«Βασικά είναι σαν να βρίσκεσαι στο cockpit. Ήταν δύσκολη κούρσα και είχαμε μερικές αναποδιές – αλλά τουλάχιστον η Mustang είναι μια χαρά και αυτό είναι που μετράει,» δήλωσε ο 16χρονος Παγκόσμιος πρωταθλητής Drone Prix, Luke Bannister, που ολοκλήρωσε την κού��σα παρέα με τον ομόσταυλό του στην Tornado XBlades team και συμπατριώτη του Βρετανό, Brett Collis, 22 ετών.

Προς τιμήν των βίντεο Gymkhana που σαρώνουν στο YouTube με πρωταγωνιστή τον Ken Block, το “Dronekhana” γυρίστηκε στο Ευρωπαϊκό αρχηγείο της Ford στην Κολωνία, την πόλη που αυτή την εβδομάδα φιλοξενεί τη Gamescom - τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή Έκθεση διαδραστικών παιχνιδιών. Αποτελεί συνέχεια των βίντεο “Snowkhana” που έχουν γίνει παράδοση στη Ford.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top