Πρεμιέρα για το BMW Connected

Τον προσωπικό ψηφιακό σύντροφο στο ταξίδι

Πρεμιέρα για το BMW Connected
Η BMW συνδέει τον οδηγό με το όχημα εδώ και αρκετά χρόνια μέσω του ConnectedDrive. Με το λανσάρισμα του BMW Connected τον Αύγουστο σε επίλεκτες Ευρωπαϊκές αγορές, η BMW προσφέρει μία ολοκληρωμέν�� ψηφιακή φιλοσοφία για μία συνολική εμπειρία υπηρεσιών, που καλύπτει όλους τους τομείς της προσωπικής μετακίνησης.
bmw 2.jpg
Με βάση την ευέλικτη πλατφόρμα Open Mobility Cloud, το BMW Connected ενσωματώνει το όχημα στην ψηφιακή ζωή του χρήστη μέσω πολλαπλών σημείων αφής όπως ένα iPhone ή Apple Watch. Η πρώτη έκδοση του BMW Connected εστιάζει πρωτίστως στη διαχείριση του ταξιδιού με ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες που σχεδιάστηκαν για να απλουστεύσουν τον καθημερινό προγραμματισμό διαδρομών και ραντεβού: με το BMW Connected ο χρήστης φτάνει στον προορισμό του στην ώρα του και χωρίς άγχος.
bmw 3.jpg
Το BMW Connected και οι λειτουργίες του εξελίσσονται και προσαρμόζονται συνεχώς στις απαιτήσεις των πελατών. Ταυτόχρονα, οι λειτουργίες των υφιστάμενων εφαρμογών του BMW ConnectedDrive, όπως MyBMW Remote και BMW Connected Classic, σταδιακά μεταμορφώνονται σε BMW Connected.
Η εμπειρία των πελατών σε κάθε τομέα της μετακίνησης επεκτείνεται και βελτιώνεται συνεχώς, με στοιχεία όπως παρακολούθηση και έλεγχος έξυπνου σπιτιού και ενσωμάτωση σε άλλα σχετικά, ψηφιακά οικοσυστήματα.
Ξεκινώντας το Σεπτέμβριο, οι χρήστες στην Αμερική θα μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στο BMW Connected μέσω μιας εφαρμογής Alexa (skill) του Amazon Echo, που θα τους δίνει τη δυνατότητα να πληροφορούνται για την κατάσταση του αυτοκινήτου - όπως αυτονομία, αλλά και να εκτελούν εντολές από απόσταση όπως ‘κλείδωμα θυρών’, όλα μέσω φωνητικών εντολών. 4 βμς.jpgΗ ενσωμάτωση της εφαρμογής (skill) του Amazon Echo σε συσκευές συμβατές με την Alexa αναδεικνύει τον ηγετικό ρόλο της BMW στο τομέα της ψηφιοποίησης. Η BMW είναι από τις πρώτες εταιρίες αυτοκινήτων που κυκλοφορεί ένα καταναλωτικό προϊόν το οποίο υποστηρίζει φωνητικές υπηρεσίες και πρόσβαση σε πληροφορίες του οχήματος μέσω της Alexa.Η ευέλικτη αρχιτεκτονική του BMW Connected διευκολύνει την εφαρμογή νέων λειτουργιών και υπηρεσιών. Η BMW θα παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση του BMW Connected το φθινόπωρο στην παγκόσμια πρεμιέρα της επόμενης γενιάς της BMW Σειράς 5.
Το BMW Connected διατίθεται ήδη στην Αμερικανική αγορά από τις 31 Μαρτίου 2016. Τον Αύγουστο θα επεκταθεί σε Γερμανία, Αυστρία, Βρετανία, Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία, Βέλγιο, Ισπανία, Ολλανδία, Δανία, Τσεχία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σουηδία, Φινλανδία, Ιρλανδία και Λουξεμβούργο. Με το λανσάρισμα, το BMW Connected θα διατίθεται δωρεάν για download από το Apple App Store, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οχήματα BMW με ενεργοποιημένες τις προαιρετικές έξτρα υπηρεσίες “ConnectedDrive Services”.
Βαγγέλης Γκούμας
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top