Η Bentley παίζει ...golf

Mε αξεσουάρ από τα σπαθιά των Σαμουράι για τους λάτρεις του παιχνιδιού

Η Bentley παίζει ...golf
Η Bentley, ενώνοντας τον κόσμο της πολυτέλειας και των επιδόσεων με αυτόν του αθλητισμού και της αναψυχής, παρουσιάζει τη νέα χειροποίητη συλλογή – σημείο αναφοράς – αξεσουάρ για τους λάτρεις του γκολφ.

Η εξαιρετική ποιότητα και η σημασία στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει κάθε μοντέλο της μάρκας, μεταφέρεται πλέον στα μπαστούνια, τις τσάντες, τις βαλίτσες και σε κάθε άλλο απαραίτητο αξεσουάρ του αθλήματος.Η Bentley σε συνεργασία με τους ηγέτες της βιομηχανίας ειδών γκολφ, την Professional Golf Europe, θα προσφέρει την καλύτερη παραγωγή ειδών golf.
Bentley-club-.jpg
Ειδικότερα, η συλλογή θα διαθέτει, σφυρηλατημένα στο χέρι, μπαστούνια από την Ichikawa της Ιαπωνίας, μιας πόλης με ιστορική κληρονομιά στη σφυρηλάτηση, που φτάνει μέχρι την εποχή της κατασκευής των σπαθιών των Σαμουράϊ, ενώ λεπτομέρειες από τα μοντέλα της Bentley, όπως η πίσω γραμμής της αψίδας της Gontinental GT, οι λεπτές καμπύλες της Mulsanne, θα είναι εμφανείς σε όλη τη συλλογή.

Από τον Σεπτέμβριο, όλα τα αξεσουάρ θα πωλούνται μέσω επιλεγμένω�� καταστημάτων γκολφ, ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: http://www.bentleygolf.com

Βαγγέλης Γκούμας


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top