To νέο SEAT Ateca φτιαγμένο από άμμο στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης

Γλυπτό από 26 τόνους άμμο

To νέο SEAT Ateca φτιαγμένο  από άμμο στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης

Το νέο SEAT Ateca θα είναι το highlight του αεροδρομίου El Prat της Βαρκελώνης αυτό το καλοκαίρι. Ο καλλιτέχνης Sergi Ramirez, ο οποίος ειδικεύεται στη γλυπτική άμμου, δημιούργησε ένα αντίγραφο του Ateca χρησιμοποιώντας 26 τόνους άμμου. Το πρώτο SUV στην ιστ��ρία της μάρκας και ένα από τα πιο καινοτόμα στη κατηγορία του, έχει ήδη γίνει ευρέως αποδεκτό από τους πελάτες και καθημερινά, οι 100.000 επιβάτες του αεροδρομίου της Βαρκελώνης θα μπορούν να το θαυμάσουν στο Terminal 1.

Ένα πραγματικό Ateca εκτίθεται παράλληλα δίπλα στο γλυπτό από άμμο στο περίπτερο νο απόμε την ονομασία “Created in Barcelona” το οποίο πλαισιώνεται από μια οπτικοακουστική παρουσίαση. Τα δύο εκθέματα θα βρίσκονται στο αεροδρόόμιο της Βαρκελώνης μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Η Διευθύντρια Marketing της SEAT Susanne Franz εξήγησε ότι «στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι να αναδείξει το Ateca και την Βαρκελώνη, με βάση τη τέχνη και τη σχεδίαση μέσα από ένα ιδιαίτερο γλυπτό. Η Βαρκελώνη είναι ένα από τα 10 πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Ευρώπης και η ιδανική τοποθεσία για να παρουσιαστεί το Ateca, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τη σύνδεση της μάρκας με τη πόλη της Βαρκελώνης».

Ο Sergi Ramirez δημιουργεί γλυπτά από άμμο εδώ και 30 χρόνια. Οι καλλιτεχνικές του δημιουργίες έχουν κερδίσει πολλές διακρίσεις μεταξύ των οποίων το πρώτο βραβείο στη 3η και 4η έκδοση των Certamen στις Κανάριες Νήσους, τη δεύτερη θέση στο Zhoushan International Sand Sculpture Festival στη Κίνα και τη τρίτη θέση στο Τranum Strand Festival στη Δανία.

Βαγγέλης Γκούμας
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top