Ανάκληση Skoda Citigo, Rapid και Octavia

​Με πρόβλημα στην ενεργοποίηση της παιδικής ασφάλειας

Ανάκληση Skoda Citigo, Rapid και Octavia
H Kosmocar AE, γενικός εισαγωγέας αυτοκινήτων Skoda στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας προχωρά στην προληπτική ανάκληση 173 μονάδων των μοντέλων Citigo, Rapid και Octavia.

Η ανάκληση αφορά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Απρίλιο του 2016 και σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα µε χειροκίνητη παιδική ασφάλεια, υπάρχει το ενδεχόμενο η ενεργοποιημένη παιδική ασφάλεια να απενεργοποιηθεί έπειτα από έντονα τραντάγματα και η πόρτα να ανοίγει από το εσωτερικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα. Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων θα ενημερωθούν με επιστολή για να επισκεφθούν τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Service Skoda για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι μπορούν να επικοινωνήσουν µε το τµήµα Εξυπηρέτησης πελατών Skoda στο τηλέφωνο 210 9981081 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top