Δείτε τις νέες τιμές στα SEAT FR & CUPRA

​Σύμφωνα με το νέο φορολογικό καθεστώς

Δείτε τις νέες τιμές στα  SEAT FR & CUPRA
Τα μοντέλα FR & Cupra της SEAT πάντοτε αποτελούσαν σημείο αναφοράς στις κατηγορίες τους, για την οδική τους συμπεριφορά, τις επιδόσεις τους και τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα. Παραδοσιακά απευθύνονται στους πιο «ανήσυχους» οδηγούς για τους οποίους η απόλαυση της οδήγησης είναι πάντοτε πρωταρχικό ζητούμενο.

Διαθέσιμα στην γκάμα του ��ΒΙΖΑ και του LEON, σε 3θυρο/5θυρο ή ST αμάξωμα και σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο ή DSG διπλού συμπλέκτη ανάλογα με την έκδοση, τα μοντέλα FR & Cupra αποτελούν τον απόλυτο εκφραστή του δυναμικού πνεύματος της SEAT και συνδυάζουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με τον εμβληματικό σχεδιασμό και τις κορυφαίες επιδόσεις με ασύγκριτη οικονομία.

Με το νέο φορολογικό καθεστώς, αρκετά από τα μοντέλα FR (Formula Racing) & Cupra (Cup Racing) προσφέρονται πλέον σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές που αποτελούν πραγματική ευκαιρία για τους υποψήφιους αγοραστές, αναλογιζόμενοι πάντοτε τον ιδιαίτερό τους χαρακτήρα και τον υπερπλήρη εξοπλισμό τους. Έτσι στο μοντέλο IBIZA η έκδοση 1.4 ΤSI ACT FR βενζίνης κοστίζει 14800 ευρώ ,η έκδοση 1.8 ΤSI CUPRA 17000 ευρώ και η έκδοση 1.4 TDI FR είναι στα 15450 ευρώ. Στο μοντέλο LEON η 1.4 TSI ACT FR κοστίζει 19,600 ευρώ η 1.8 TSI FR είναι στα 19,600 ευρώ η 2.0 TSI CUPRA στα 28,000 ευρώ και η 2.0 TDI FR στα 23,900 ευρώ.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top