Η AVIN πρωτοπορεί και λανσάρει μια αμόλυβδη βενζίνη για ξεκάθαρη οικονομία

Η νέα αμόλυβδη βενζίνη BEST 95 της AVIN είναι εδώ

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών του σύγχρονου οδηγο��, η AVIN πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά και λανσάρει τη νέα αμόλυβδη βενζίνη BEST 95. Η νέα αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων στηρίζεται στις γερές βάσεις που έχει ήδη «χτίσει» η οικογένεια καυσίμων DIESEL BEST, ενδυναμώνοντας την οικογένεια των προϊόντων της AVIN και στη βενζίνη.

Η νέα αμόλυβδη BEST 95 της AVIN έχει ως βασικό της πλεονέκτημα την έως και 4% ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ καυσίμου και ήρθε για να δώσει ΑΞΙΑ στην επιλογή του καταναλωτή. Με τον τρόπο αυτό, δίνει στους πελάτες έναν έμπρακτο λόγο για να προτιμήσουν τα πρατήρια AVIN για τον ανεφοδιασμό του οχήματός τους.
AVIN2 2.jpg
Αναλυτικά, η νέα BEST 95 της AVIN περιέχει ειδικά πρόσθετα τελευ��αίας γενιάς, τα οποία την καθιστούν μια εξαιρετικά δυνατή πρόταση στην αγορά:

Οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου έως 4%(Έως 4% οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου σε σχέση με την απλή βενζίνη 95 οκτανίων χωρίς πρόσθετα, βάσει μετρήσεων από πιστοποιημένα εργαστήρια του εξωτερικού. Μετρήσεις σε chassis dyno fuel έδωσαν οικονομία καυσίμου μέχρι και 5,5%. )

Προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού των βαλβίδων από τα πρώτα γεμίσματα, που οδηγεί σε καλύτερη απόδοση της μηχανής (Clean–Up/Keep Clean Technology)
Μεγάλη μείωση των τριβών στον κινητήρα
Αποτελεσματική προστασία από τη διάβρωση
Μειωμένη εκπομπή ρύπων

Η νέα αμόλυβδη BEST 95 διατίθεται ήδη στα πρατήρια AVIN με τη σχετική σήμανση και αναμένεται να βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος του δικτύου άμεσα.

Δοκιμάστε κι εσείς τη νέα αμόλυβδη σε ένα πρατήριο AVIN σήμερα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα καλέστε στο 801 801 1111 ή επισκεφθείτε το www.avinoil.gr.
Bαγγέλης Γκούμας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top