To επετειακό μοντέλο της Corolla για τα"γενθλιά" της

Έκλεισε τα 50 χρόνια

To  επετειακό μοντέλο της Corolla για τα"γενθλιά" της
To 1996 γεννήθηκε στην Ιαπωνία το best seller της Toyota η Corolla. Σήμερα τα γενέθλια γιορτάζονται με την Corolla Axio Hybrid G 50 Limited η οποία θα κατασκευαστεέι σε μόλις 500 κομμάτια που το καθένα θα πουληθεί στην τιμή των €20.800, με την έναρξη τω πωλήσεων την 1η Σεπτεμβρίου. Όλα τα μοντέλα χρησιμοποιούν σύστημα κίνησης Hybrid G, αποτελούμενο από 1.500άρη βενζινοκινητήρα με 100 άλογα και ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος για υποβοήθηση.

Το εορταστικό μοντέλο δανείζεται στοιχεία στο αμάξωμα από τη Corolla του 1966 με το παλιό σήμα στο καπό του πορτμπαγκάζ το επονομαζόμενο «στέμμα του λουλουδιού» . Εσψτερικά θα υπάρχουν κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις με ίδιας απόχρωσης διακοσμήσεις στο ταμπλό και στις πόρτες. Ο ουρανός του αυτοκινήτου έχει μαύρο χρώμα και υπάρχουν ειδικά ανάγλυφα σήματα στη ράχη των καθισμάτων.

Τα χρώματα που θα διατίθεται η Corolla Axio Hybrid G 50 Limited είναι δύο: Το White Pearl Crystal που βλέπετε στη φωτογραφία και το Black Mica. Μεταξύ των στοιχείων του βασικού εξοπλισμού θα περιλαμβάνονται εμπρός φανάρια LED και 16άρες ζάντες ελαφρού κράματος με λάστιχα 185/55 R16.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top