Δυναμική πορεία για τα επαγγελματικά της Renault

Εκτόξευση των ταξινομήσεων στην Ελλάδα σε σχέση με το 2015

Έχοντας δημιουργήσει μια ισχυρή παράδοση στον τομέα των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων, η Renault είναι ο ηγέτης στην Ευρωπαϊκή αγορά κατέχοντας την 1η θέση των πωλήσεων για 18 συνεχόμενα έτη. Η Teoren Motors Β. Ν. Θεοχαράκης στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης της παρουσίας της μάρκας στην ελληνική αγορά, το 2015 ξεκίνησε τη διάθεση των επαγγελματικών μοντέλων Renault Pro+.
renault 2.jpg
Μέσα σε αυτό το σύντομο διάστημα δραστηριότητας και με την αγορά των επαγγελματικών να σημειώνει πτώση 12% κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016 συγκριτικά με το 2015, η εταιρεία κατόρθωσε να επιτύχει αύξηση της τάξεως του 850% σε επίπεδο ταξινομήσεων κατά το ίδιο διάστημα, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δυναμική της Renault και στα επαγγελματικά μοντέλα.

Εκτός από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των επαγγελματικών μοντέλων της Renault, παράγων καθοριστικής σημασίας για την ε��ίτευξη αυτής της επίδοσης είναι το δίκτυο διανομέων, το οποίο με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού προγράμματος Renault Pro+ απέκτησε τη δυνατότητα να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, δίνοντας την ευκαιρία στους επαγγελματίες να επιλέξουν την έκδοση που ταιριάζει με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες τους.

Με την γκάμα Renault Pro+ να εμπλουτίζεται το 2ο 6μηνο του 2016 με επιπλέον νέα μοντέλα, η Renault φιλοδοξεί να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στην Ελλάδα, συνεχίζοντας παράλληλα τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους επαγγελματίες τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και στο after sales.

Βαγγέλης Γκούμας


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top