Nέες BMW F 700 GS, F 800 GS και F 800 GS Adventure.

Σπορ , άνεση αντοχή και αξιοπιστία

Nέες BMW F 700 GS, F 800 GS και F 800 GS Adventure.
Όπως και στην προηγούμενη εκδοχή της, η νέα F 700 GS απευθύνεται κυρίως σε αναβάτες που αγαπούν την αίσθηση ενός enduro χωρίς να απαιτούν πολλές ικανότητες off-road. Τα πλεονεκτήματά της είναι η χαμηλότερη σέλα, οι δυνατότητες παντός εδάφους και τα ανώτερα επίπεδα ισχύος σε συνδυασμό με την εξαιρετική απόδοση και τα προσόντα της σε καθημερινή χρήση.

Η νέα F 800 GS είναι μία μοτοσικλέτα κατάλληλη για ταξίδι με εντυπωσιακές ικανότητες off-road, σε επίπεδο μοναδικό στην κατηγορία της. Βασισμένη στην F 800 GS, η F 800 GS Adventure μπορεί να ταξιδέψει ακόμα και στις πιο μακρινές γωνιές του πλανήτη. Απευθύνεται σε αναβάτες μοτοσικλετών τουρισμού που αγαπούν την οδήγηση εκτός δρόμου, λάτρεις της περιπέτειας και αναβάτες τουριστικών enduro, προσφέροντας μία γνήσια φιλοσοφία BMW GS Adventure στη μεσαία κατηγορία.
Οι κινητήρες των 798 cc έχουν προσαρμοστεί στις προδιαγραφές. Το οπτικό χαρακτηριστικό γνώρισμα εδώ είναι ο νέας σχεδίασης σιγαστήρας από ανοξείδωτο ατσάλι. Η σπορ εξάτμιση ΗΡ της Akrapovič έχει ανασχεδιαστεί και διατίθεται σαν γνήσιο αξεσουάρ της BMW Motorrad.

Πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού E -Gas ride -by -wire για βελτιωμένη απόκριση και Riding Modes “ Rain ” , “ Road ” , “ Enduro ” και “ Enduro Pro ” για προσαρμογή στις ατομικές προτιμήσεις των αναβατών. Ένα σύστημα περνά τώρα τις εντολές του αναβάτη απευθείας από έναν αισθητήρα του grip γκαζιού, στο σύστημα ελέγχου του κινητήρα που ελέγχει την πεταλούδα γκαζιού. Το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερος έλεγχος και βελτιωμένη απόκριση. Ταυτόχρονα, αυτό επιτρέπει τη χρήση των νέων στάνταρ Riding Modes “Rain” και “Road” για βρεγμένες ή στεγνές επιφάνεις καθώς “Enduro” και “Enduro Pro” modes – διατίθενται σαν προαιρετική επιλογή (για τα F 800 GS / F 800 GS Adventure μόνο) – που είναι σχεδιασμένα για χρήση σε ελαφρύτερες και πιο απαιτητικές συνθήκες εκτός δρόμου αντίστοιχα..
καντραν.jpg
Οι νέες F 700 GS, F 800 GS και F 800 GS Adventure διαθέτουν νέας σχεδίασης και πιο ευανάγνωστες ενδείξεις οργάνων. Μία πρόσθετη ενδεικτική λυχνία Malfunction Indicator Light (MIL) πληροί τις προδιαγραφές EU4, ενώ η διευρυμένη οθόνη περιλαμβάνει πληροφορίες για τα Riding Modes.

Βαγγέλης Γκούμας
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top