Ο όμιλος PIAGGIO δυναμώνει την θέση του στη Νότια Αμερική

Με τα εμπορικά σήματα VESPA και PIAGGIO

​Ο όμιλος Piaggioότι ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών υπογράφηκαν σημαντικές συμφωνίες για τη διάθεση των εμπορικών σημάτων Vespa και Piaggio στην αγορά της Νότιας Αμερικής.

Ήδη εκτός από αρκετές περιοχές της Νότιας Αμερικής, τα σκούτερ θα πωλούνται τώρα και στη Βραζιλία, την Αργεντινή και την Ουρουγουάη. Επιπλέον, υπάρχει πρόβλεψη για ένα ακόμα πρόγραμμα εμπορικής διάθεσης μέσα στους επόμενου μήνες, το οποίο θα αφορά το Μεξικό, το Εκουαδόρ και την Κολομβία. Μέχρι το τέλος του 2016 έχει προγραμματιστεί η δημιουργία τεσσάρων καταστημάτων τύπου Motoplex στη Βραζιλία, και συγκεκριμένα στη νότια ζώνη του Σάο Πάολο (SP), το Ρίο ντε Τζανέιρο (RJ), την Κουριτίμπα (PR) και τη μητροπολιτική περιοχή του Μπέλο Οριζόντε (MG).

Στη Βραζιλία η κατηγορία των σκούτερ βρίσκεται σε μία περίοδο έντονης ανάπτυξης. Από το 2009 μέχρι το 2015 έχει σημειώσει αύξηση κατά 60%, φτάνοντας τις 300.000 μονάδες, οι οποίες αντιστοιχούν στο 18% του συνόλου των πωληθέντων μηχανοκίνητων δίτροχων.
02_Medley-web.jpg


“Μετά την εφαρμογή της επέκτασης στις ασιατικές χώρες, τώρα στοχεύουμε να πρωταγωνιστήσουμε και στη Νότια Αμερική” δήλωσε ο Roberto Colanino, Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος του ομίλου Piaggio. “Με την υπογραφή αυτών των σημαντικών εμπορικών συμφωνιών ανοιγόμαστε σε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά, την οποία μέχρι τώρα ελάχιστα έχουμε εξερευνήσει. Αρχικά ήταν οι τοπικές αγορές εκείνες που ζήτησαν την επιστροφή της Vespa και είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό το βήμα επέκτασης και ανάπτυξης θα οδηγήσει σύντομα σε νέες ευκαιρίες και για τις υπόλοιπες μάρκες.”

Βαγγέλης ΓκούμαςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top