Δείτε τις νέες μειωμένες τιμές στα πιο δημοφιλή μοντέλα της Mercedes

​Γίνονται ακόμη πιο προσιτά

Με νέες μειωμένες τιμές, με νέα οικονομικά πακέτα εξοπλισμού και με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών Welcome FREEDOM, η Mercedes-Benz δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να αποκτήσουν το μοντέλο των ονείρων τους πιο εύκολα από ποτέ.

Οι νέες μειωμένες τιμές καθιστούν τα πιο δημοφιλή μοντέλα Mercedes-Benz ακόμα πιο προσιτά. Πιο συγκεκριμένα (Προτεινόμενες Τιμές Λιανικής):
 Α 180 d: 26.770€
 CLA 180: 31.030€
 CLA 200: 34.140€
 CLA 180 d: 32.600€
 GLA 180: 27.630€

Επιπλέον, ο πελάτης για συγκεκριμένες εκδόσεις των μοντέλων A-Class, B-Class, CLA & GLA μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μία πλούσια γκάμα νέων οικονομικών πακέτων εξοπλισμού. Τα νέα πακέτα εξοπλισμού Basic, Progressive Sport, Business & Business Plus, προσφέρονται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές και μπορούν να συνδυαστούν με τις νέες τιμές των μοντέλων.

Παράλληλα, το πρόγραμμα Welcome FREEDOM από τη Mercedes-Benz συνεχίζει να ισχύει, προσφέροντας στον πελάτη ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών διάρκειας 5 ετών από την αγορά του οχήματος ( 5 χρόνια εγγύηση + 5 χρόνια service + 5 χρόνια διασφάλιση κινητικότητας Mobilo).

Βαγγέλης Γκούμας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top