Ανάκληση Subaru Tribeca WX στην Ελλάδα

​Αφορά 469 οχήματα

Η εταιρεία ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων SUBARU στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το τμήμα γενικής ασφάλειας προϊόντων της διεύθυνσης πολιτικής ποιότητας, εκτελεί. πρόγραμμα ανάκλησης οχημάτων Tribeca, τύπου WX.

Η ανάκληση αφορά 460 οχήματα, με αρ. πλαισίου από 4S4WXELU57S002172 έως 4S4WXFLU59S026041. Στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα υπάρχει το ενδεχόμενο ι η κλειδαριά του καπό να μην ασφαλιστεί και το καπό να ανοίξει κατά την διάρκεια της οδήγησης.Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ενημερωθούν μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να πάνε στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Subaru για να γίνει ο σχετικός έλεγχος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης της εταιρείας ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS Α.Ε. στο τηλ. 210 6803390 από 09.00 - 17.00 καθημερινά ή να επισκεφθούν το site της εταιρείας .

Βαγγέλης Γκούμας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top