To SsangYong Tivoli ξεπέρασε τις 100.000 μονάδες

Λαμπρή πορεία για το νέο μοντέλο

To  SsangYong Tivoli ξεπέρασε τις 100.000 μονάδες
Στα μέσα Ιουνίου 2016 σε ειδική τελετή στο εργοστάσιο παραγωγής της Ν. Κορέας, πέρασε τη γραμμή παραγωγής το 100.000ο SsangYong Tivoli. Είναι το πρώτο μοντέλο της SsagnYong που καταφέρνει να ξεπεράσει αυτό το στόχο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, από την έναρξη της παραγωγής του. Το δημοφιλές SsangYong Rexton είχε πιάσει τον ίδιο στόχο, στο διπλάσιο, σχεδόν, χρονικό διάστημα.
-ssangyong-tivoli- 2.jpg
Η απόλυτα επιτυχημένη εμπορική πορεία των μοντέλων που βασίζονται στην πλατφόρμα του Tivoli (μαζί με το XLV) αποτυπώνεται στις εξαιρετικές πωλήσεις τους, που συνέβαλαν στον 3πλασιασμό της κατηγορίας των compact SUV στην κορεάτικη αγορά το 2015, σε σύγκριση με το 2014, αλλά και στην επιπλέον αύξηση του εν λόγω segment κατά ακόμα 34% με βάση τις πωλήσεις το πρώτο 5μηνο εφέτος, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Και σε αυτή την αγορά το brand name Tivoli έχει καθιερωθεί ως το Νο 1 της κατηγορίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παγκόσμιο επίπεδο οι πωλήσεις των μοντέλων που βασίζονται στην πλατφόρμα του Tivoli, αυξήθηκαν κατά 55,9% για το διάστημα Ιανου��ρίου – Μαΐου 2016, σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top