Ο Ολυμπιακός σκοράρει και στην οδική ασφάλεια με τη Renault

​ Περισσότερα από 220 παιδιά θα εκπαιδευτούν στη σωστή και ασφαλή οδήγηση.

Με αφετηρία την ευαισθησία τόσο της Renault, ��σο και του Ολυμπιακού στα παιδιά και την οδική ασφάλεια, τα φετινά Summer Camps του Πρωταθλητή Ελλάδος είχαν μια διαφορετική έκπληξη για τους μικρούς φίλους της ομάδας. Η Renault σε συνεργασία με την ομάδα και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» έδωσαν την ευκαιρία σε περισσότερα από 220 παιδιά ηλικίας από 5 έως 15 ετών να εκπαιδευτούν σε θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια.
renault παιδια.jpg
Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε αυτές τις ηλικίες σχετικά με τη σωστή και ασφαλή συμπεριφορά στο δρόμο είναι κρίσιμης σημασίας, αφού καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο αντίδρασης τους όταν πλέον θα είναι ενήλικες. Σε αυτή τη βάση μέσω θεωρητικής εκπαίδευσης, αλλά και διαδραστικών ενεργειών τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς, τα σήματα, το σωστό εξοπλισμό ασφαλείας όταν οδηγούν ποδήλατο, αλλά και τη σημαντικότητα συστημάτων όπως η ζώνη ασφαλείας και το κράνος.

Η Renault πέρα από πρωτοπόρος στο σχεδιασμό, εξέλιξη και διάθεση μέσω των μοντέλων της προηγμένων συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, δίνει ιδιαίτερη σημασία και στην ενημέρωση και εκπαίδευση στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

Μέσω του επιτυχημένου προγράμματος Safety & Mobility for All (www.safety-mobility-for-all.com) που απευθύνεται σε νέους και παιδιά με στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων πανευρωπαϊκά, η Renault αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της να κάνει τους δρόμους ασφαλέστερους για όλους. Με τη σειρά της η Teoren Motors Β. Ν. Θεοχαράκης μέσω της χορηγίας της στην ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού υλοποιεί μια σειρά ενεργειών ευαισθητοποίησης του κοινού με στόχο οι οδηγοί, αλλά και οι πεζοί να γνωρίσουν τους τρόπους που θα κάνουν ασφαλέστερες τις μετακινήσεις τους.

Βαγγέλης Γκούμας


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top