Το Ford GT Le Mans Race Car διατίθεται για δωρεάν κατέβασμα

Στο Forza Motorsport 6 Game για Xbox One

Το Ford GT Le Mans Race Car διατίθεται για δωρεάν κατέβασμα
Γιορτάζοντας την επιστροφή της Ford στο διάσημο αγώνα αντοχής Le Mans 24 Hours, 50 χρόνια μετά τον ιστορικό τερματισμό 1-2-3 το 1966, το #66 Ford GT διατίθεται τώρα με το αγωνιστικό παιχνίδι Forza Motorsport 6 για το Xbox One.Οι κωδικοί για δωρεάν κατέβασμα του Ford GT Le Mans race car αποστέλλονται απευθείας με μήνυμα Xbox Live στο inbox των παικτών του Forza Motorsport 6.

Φέτος, η Ford συμμετέχει με δύο Ford Chip Ganassi Racing Ford GT στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (FIA) και δύο στο IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Και τα τέσσερα Ford GT τρέχουν στην κατηγορία GTE Pro στο Le Mans 24 Hours που ξεκινά στις 15:00 CET στις 18 Ιουνίου στη Γαλλία.

Το Ford GT race car βασίζεται στο νέο Ford GT supercar, το κορυφαίο δημιούργημα του τμήματος Ford Performance. Με προηγμένη αεροδυναμική, ελαφριά δομή από ανθρακονήματα και έναν ισχυρό και αποδοτικό κινητήρα Ford EcoBoost, το Ford GT προτίθεται να ανταγωνιστεί ‘καταπρόσωπο’ τις Ferrari, Corvette, Porsche και Aston Martin και να διεκδικήσει μία νίκη στον απόλυτο αγώνα αντοχής.

Το Ford GT road car που πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του Forza Motorsport 6 και θα αρχίσει να φτάνει στα γκαράζ των πελατών μέχρι τα τέλη του 2016, διατίθεται για εικονική οδήγηση μέσω του παιχνιδιού που λανσαρίστηκε πέρσι.Για το Le Mans 24 Hours τα δύο WEC Ford GTs διατηρούν τους αριθμούς τους #66 και #67 ενώ τα IMSA αυτοκίνητα έχουν τα #68 και #69, τιμώντας τις συνεχόμενες νίκης της Ford στο Le Mans το 1966, 1967, 1968 και 1969.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top