To Renault Clio φρεσκαρίστηκε και έγινε πιο ελκυστικό

Πότε θα παραδοθούν οι πρώτες παραγγελίες

To Renault Clio φρεσκαρίστηκε και έγινε πιο ελκυστικό
​Mε δύο νέες προσθήκες το ανανεωμένο Clio ετοιμάζεται να συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του στις πωλήσεις. Μιλάμε για την έκδοση με τον κινητήρα των 1500 dCi που συνεργάζεται με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με τις 6 σχέσεις με απόδοση 110 άλογα.

Ακόμη υπάρχει και ο 1.2 TCe με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο . Το ανανεωμένο Clio «φορά» επίσης τον βενζίνη, αυτό σημαίνει τον 1.200άρη ατμοσφαιρικό βενζίνης των 75 ίππων, τον 3κύλινδρο 900άρη υπερτροφοδοτούμενο των 90 ίππων.


Στους diesel περιλαμβάνονται και ο 1.5 dCi με 75 και 90 ίππους. Όλα τα μηχανικά σύνολα είναι τεχνολογίας Euro 6.Το φρεσκάρισμα στο επιτυχημένο μοντέλο εντοπίζεται στα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED Pure Vision)στην ανασχεδιασμένη μάσκα και στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.
Renault-Clio-f 2.jpg
Στο εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί η ποιότητα κατασκευής και ο εξοπλισμός infotainment με τις 3 επιλογές. Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει η smart R&Go ακολουθεί η Media Nav Evolution και η R-Link Evolution. Στα hi tech στοιχεία ανήκουν το ηχοσύστημα της Bose, η κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος.

To νέο μοντέλο θα αρχίσει να παραδίδεται στους πελάτες και με τέσσερα νέα χρώματα (Rouge Intense, Gris Titanium, Bleu Iron, Blanc Nacre) μέσα στον Σεπτέμβριο.
Η πιο εντυπωσιακή έκδοση είναι η Initiale Paris σε γκρι χρώμα Givre Grey, με επενδύσεις δέρματος Nappa, σε καθίσματα, τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων.

Βαγγέλης Γκούμας
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top