H SsangYong έδωσε δώρο TIVOLI σε κάποιον που έφαγε …παγωτό

Στο νικητή του διαγωνισμού της εταιρείας Δωδώνη

H SsangYong έδωσε δώρο TIVOLI σε κάποιον που έφαγε …παγωτό
Μέσα σε κλίμα ευφορίας παραδόθηκε το 1ο, από τα 5, SsangYong Tivoli στον 1ο νικητή του διαγωνισμού των παγωτών Δωδώνη, που επέλεξαν την πολυτελή κορεάτικη φίρμα για τη φετινή τους δυναμική καμ��άνια.

Το δημοφιλές ελληνικό παγωτό Δωδώνη επέλεξε το SsangYong Tivoli ως τον πρωταγωνιστή της φετινής καμπάνιας, χαρίζοντας ένα Tivoli κάθε μήνα, από το Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2016, σε 5 υπερ-τυχερούς που θα αγοράσουν προϊόντα της και θα μπουν στην κλήρωση.
tivoli 2.jpg
Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας ο 1ος νικητής, που κληρώθηκε τέλος Μαΐου, ήδη παρέλαβε το δώρο του. Πιο συγκεκριμένα, το μοναδικό SsangYong Tivoli περίμενε το νικητή, Αλέξανδρο Σκόρδο από την Αθήνα, στην κεντρική έκθεση της SsangYong στην Λ. Κηφισού 76.

Εκεί τον υποδέχτηκε ο γνωστός σεφ Γιάννης Αποστολάκης για να του παραδώσει τα κλειδιά του νέου του αυτοκινήτου.

Όπως δήλωσε ο νικητής «δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να σε ενημερώνουν ότι κέρδισες ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο…». Το νέο SsangYong Tivoli προσφέρει ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια, ενώ για 5 χρόνια ο οδηγός του μπορεί να ξεχαστεί από τις έγνοιες με την 5ετή εργοστασιακή του εγγύηση, το 5ετές δωρεάν service και την 5ετή δωρεάν οδική βοήθεια. Για να είσαι εσύ ο επόμενος τυχερός, δες τους όρους στο www.dodoni.com.gr.

Βαγγέλης Γκούμας
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top