Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος για το Mini σας

Ισχύει έως τις 31 Αυγούστου 2016

Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος για το Mini σας
Εκτός από τον ήλιο, τη θάλασσα και τις υψηλές θερμοκρασίες, οι μοναδικές υπηρεσίες του ΜΙΝΙ service, ο δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος και έλεγχος κλιματισμού, τα γνήσια αξεσουάρ ΜΙΝΙ και τα είδη της MINI Collection έρχονται για να συμπληρώσουν την ούτως ή άλλως ανεβασμένη διάθεση.

Αξεσουάρ για το εσωτερικό και εξωτερικό, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε ΜΙΝΙ θα κάνουν κάθε διαδρομή να μοιάζει με διασκέδαση. Έντονα χρώματα, τελευταία τεχνολογία και σίγουρα το χαρακτηριστικό design ΜΙΝΙ συνδυάζονται ώστε οι καλοκαιρινές εξορμήσεις να είναι καλύτερες από κάθε άλλη φορά.

Το ΜΙΝΙ Service μπορεί να προσφέρει σε κάθε οδηγό ΜΙΝΙ την ξεγνοιασιά που επιζητά την περίοδο του καλοκαιριού. Με αποκλειστική χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και λιπαντικών ΜΙΝΙ, το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών του BMW Group Hellas θα κάνει ότι χρειάζεται για να είναι κάθε ΜΙΝΙ έτοιμο για διακοπές, προσφέροντας έως τις 31 Αυγούστου 2016 δωρεάν τεχνικό έλεγχο και έλεγχο κλιματισμού.

Επιπλέον, η ΜΙΝΙ Collection, με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και ξεχωριστού στιλ έρχεται να ολοκληρώσει το καλοκαιρινό σκηνικό. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.MINI.com.gr/specials

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top