Σύστημα πλοήγησης BMW Integrated Navigation με 659 ευρώ

Δείτε σε ποια μοντέλα τοποθετείται

​Αναγνωρίζοντας την ανάγκη κάθε οδηγού BMW να φτάνει στον προορισμό του γρήγορα και ξεκούραστα, το BMW Group Hellas προσφέρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα το εκ των υστέρων τοποθέτησης σύστημα πλοήγησης BMW Integrated Navigation σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Με πλήρη κάλυψη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, μπορεί να τοποθετηθεί σε συγκεκριμένα μοντέλα τα οποία δεν διαθέτουν στον βασικό τους εξοπλισμό σύστημα πλοήγησης. Ο χάρτης εμφανίζεται στην οθόνη του αυτοκινήτου ενώ ο ήχος παράγεται μέσω των ηχείων. Μέσω του iDrive Controller, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιεί και να ελέγχει τις λειτουργίες του συστήματος.

Οι χάρτες μπορούν να ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα από τον κάτοχο online μέσω σύνδεσης USB. Για τα πρώτα 3 χρόνια η αναβάθμιση αυτή παρέχεται δωρεάν. Με την αγορά του συστήματος πλοήγησης, υπάρχουν προεγκατεστημένοι χάρτες ενημερωμένοι έως 3 μήνες νωρίτερα.

To BMW Integrated Navigation υποστηρίζει μία ευρεία γκάμα επιπρόσθετων λειτουργιών, όπως 3D εμφάνιση χαρτών, εναλλακτικές διαδρομές καθώς και φωνητικές οδηγίες. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής ανέρχεται σε 690 ευρώ και περιλαμβάνει εργασία και ΦΠΑ.

Δ
υνατότητα τοποθέτησης στα συγκεκριμένα μοντέλα:
BMW Σειρά 1 (F20, F21)
BMW Σειρά 2 (F22, F23, F45, F46)
BMW Σειρά 3 (F30, F31, F34)
BMW Σειρά 4 (F32, F33, F36)
BMW Σειρά 5 (F10, F11)
BMW X1 (F48)
BMW X3 (F25)
BMW X4 (F26)

Βαγγέλης Γκούμας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top