Τα οχήματα μηδενικών ρύπων της Nissan "παίζουν" μπάλλα

​Στον τελικό του UEFA Champions League

Τα οχήματα μηδενικών ρύπων της Nissan "παίζουν" μπάλλα
Η Nissan, ως επίσημος παγκόσμιος χορηγός στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης, θα προσφέρει περισσότερα από 100 ηλεκτρικά οχήματα στην UEFA και τους συνεργάτες χορηγούς της, για την μεταφορά των επισήμων και των καλεσμένων στον τελικό της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο αυτό το Σαββατοκύριακο.
nissan champion 2.jpg
Η Nissan θα έχει επίσης την τιμητική αποστολή της μεταφοράς του τροπαίου του UEFA Champions League, με ένα ειδικά τροποποιημένο e-NV200, στο φεστιβάλ των οπαδών του τελικού του UEFA, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Μαΐου, στο Duomo di Milano, όπου και θα παραμείνει μέχρι τον μεγάλο αγώνα. Πριν από την έναρξη του τελικού που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαΐου, ένα μοναδικό Nissan LEAF θα μεταφέρει το τρόπαιο στο στάδιο San Siro, στο πλαίσιο του τελετουργικού του αγώνα.

Παράλληλα, η Nissan σε συνεργασία με την εταιρεία Α2Α, θα παραχωρήσει δωρεάν στην πόλη του Μιλάνου και τα περιφερειακά της αεροδρόμια, 17 ταχυφορτιστές για ηλεκτροκίνητα οχήματα, 13 εκ των οποίων θα παραμείνουν εκεί και μετά τον τελικό του UEFA Champions League.
nissan  champions league 1.jpg
Η κίνηση αυτή, σηματοδοτεί τη δέσμευση της Nissan στην προσπάθεια να κάνει την τεχνολογία μηδενικών εκπομπών προσιτή σε όλους, ενώ ανοίγει το δρόμο για το όραμά Intelligent Mobility (ευφυής κινητικότητα) της φίρμας, όπως ανακοινώθηκε στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το όραμα της ευφυούς κινητικότητας της Nissan, εκπορεύεται από την επιδίωξη ενός στόχου για οχήματα μηδενικών εκπομπών και εξάλειψης των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων. Με βάση αυτό το όραμα, η Nissan σχεδιάζει και καθ��δηγεί τις γραμμές των προϊόντων και των συναφών τεχνολογιών, σε άμεση συνάφεια με κρίσιμες επιχειρηματικές αποφάσεις γύρω από ζητήματα που αφορούν το πώς θα κινούνται, θα οδηγούνται αλλά και θα ενσωματωθούν τα αυτόνομα αυτοκίνητα στην κοινωνία.

Βαγγέλης Γκούμας
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top