Έργο τέχνης το BMW i8 Futurism Edition

Το αυτοκίνητο τρέχει στο Mille Miglia 2016

Η BMW Italia και η Garage Italia Customs δημιούργησαν μία επετειακή έκδοση δίνοντας ιδιαίτερη αίγλη στον εορτασμό της 50χρονης παρουσίας της BMW στην Ιταλία, συνδυάζοντας ένα icon της αυτοκίνησης του μέλλοντος με την Ιταλική τέχνη του Giacomo Balla. Το αυτοκίνητο τρέχει στο Mille Miglia 2016 ακολουθώντας τη BMW 328 με οδηγό τον Sergio Solero, Πρόεδρο και CEO της BMW Ιταλίας.
BMW-i8 2.jpg
Το έργο του Giacomo Balla "Lampada ad Arco" αποτυπώνεται με ακρίβεια στο αυτοκίνητο. Ο αυθεντικός πίνακας κοσμεί το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Ν. Υόρκη και απεικονίζει ένα ηλεκτρικό φανοστάτη υπό το φως του φεγγαριού. Η επαναστατική τεχνική χρωμάτων και η έλευση του ηλεκτρισμού τη δεκαετία του 1900 είναι απόλυτα συνδεδεμένα με την μελλοντική τεχνολογία του BMW i8.Η BMW i συμβολίζει τις καινοτόμες αυτοκινητιστικές φιλοσοφίες και τεχνολογίες και τις συνδεδεμένες υπηρεσίες μετακίνησης, ενώ επαναπροσδιορίζει την έννοια premium με κριτήριο τη βιωσιμότητα.

Η BMW i εκπροσωπείται σε 50 χώρες με το BMW i3 (ηλεκτρικό όχημα για μητροπολιτικές περιοχές) και το BMW i8 (plug-in-υβριδικό σπορ μοντέλο). Το BMW i8 είναι το πιο δημοφιλές, υβριδικό σπορ αυτοκίνητο σε όλο τον κόσμο και αποτελεί πρότυπο της μετακίνησης του μέλλοντος.
BMW-i8- 3g.jpg
«Στο BMW i8 Futurism Edition, ένα σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος συναντά την Ιταλική δημιουργικότητα και τέχνη», σχολίασε ο Sergio Solero, Πρόεδρος και CEO της BMW Ιταλίας. «Για την περίσταση, επινοήσαμε ένα project με ένα σημαντικό εταίρο όπως η Garage Italia Customs, που θεωρείται από τους καλύτερους βελτιωτικούς οίκους του είδους. Αυτή η πρωτοβουλία ‘δένει’ τέλεια με το πολιτιστικό πρόγραμμα το οποίο - με την ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων της BMW στην Ιταλία - έχουμε εξελίξει ακόμα περισσότερο αναδεικνύοντας τη δέσμευση και ενσωμάτωσή μας στον ιστό της χώρας».

Βαγγέλης Γκούμας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top