Citroen C4 από 14.610€ με όφελος απόσυρσης

Kαι 5 χρόνια εγγύηση

Citroen C4  από 14.610€  με όφελος απόσυρσης
Η Citroen με το νέο τηλεοπτικό σποτ που αφορά στο νέο Citroen C4 εστιάζει στον πλούσιο εξοπλισμό, την άνεση, την οικονομία στις μετακινήσεις, καθώς και την 5ετή εγγύηση.

Η τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια του Citroen C4 επικεντρώνεται στα ισχυρά προïοντικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων κορυφαία τεχνολογία, οθόνη αφής 7’’ με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης και πλούσιο βασικό εξοπλισμό.

Οι μεγάλοι και άνετοι χώροι, η γνωστή άνεση των αναρτήσεων Citroen, τα 408 λίτρα χώρου αποσκευών, καθώς και οι υπερσύγχρονοι κινητήρες βενζίνης PureTech και Diesel BlueHDi προδιαγραφών Euro 6 που προσφέρουν κορυφαία δύναμη και οικονομία, είναι στοιχεία που κάνουν το C4, σε συνδυασμό με τα 5 χρόνια εγγύησης, την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων. Με το Citroen C4, καλύτερο από ποτέ, φθάνεις στον προορισμό σου, χωρίς να το καταλάβεις!

Η Citroen συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της το όφελος της απόσυρσης, σε ολόκληρη τη γκάμα της, κάνοντας ακόμη πιο εύκολη την απόκτηση ενός Citroen! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο δίκτυο εμπόρων της Citroen.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top