Η Nissan ατενίζει το μέλλον

Με “έξυπνο συμβούλιο εμπειρογνωμόνων ευφυούς κινητικότητας”

Η Nissan ανακοίνωσε την συγκρότηση ενός νέου συμβουλίου εμπειρογνωμόνων, εστιάζοντας ακόμα περισσότερο στον τομέα της "Ευφυούς Κινητικότητας" και στην προώθησή της στην κοινότητα της αυτοκινητοβιομηχανίας, στην Ευρώπη. Το συγκεκριμένο συμβούλιο που συνεδρίασε για πρώτη φορά στο�� Crystal του Λονδίνου, ένα από τα πιο προηγμένα από βιοκλιματικής πλευράς κτίρια στον κόσμο, έφερε στο ίδιο τραπέζι ηγετικά στελέχη της βιομηχανίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν από κοινού το μέλλον της “έξυπνης” και “καθαρής” κινητικότητας.
nissan 2.jpg
Με συντονιστή τον επικεφαλής των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Nissan στην Ευρώπη, Gareth Dunsmore, το συμβούλιο εμπειρογνωμόνων, απαρτίζεται από δώδεκα μέλη από όλη την Ευρώπη, που αντιπροσωπεύουν μια σειρά από επιχειρήσεις και οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για το Κλίμα, της Frost & Sullivan και της Ecotricity. Το εν λόγω συμβούλιο θα συνεδριάζει δύο φορές το χρόνο, στο πλαίσιο μια ��ιαρκούς συνεργασίας και ενός προγράμματος δραστηριοτήτων.

Η εναρκτήρια συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του Απριλίου, επικεντρώθηκε στην έξυπνη αυτοκίνηση και τη συνδεσιμότητα στον ιστό της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβούλιο αν και συγκλήθηκε από τη Nissan, αποτελεί μια ανεξάρτητη ομάδα εμπειρογνωμόνων. Πρωταρχικός στόχος του είναι να παρέχει έναν ανοιχτό χώρο για τους ηγέτες στον τομέα τους, προκειμένου να μοιραστούν τις ιδέες που θα οδηγήσουν σε αναζήτηση εκείνων των λύσεων κινητικότητας, που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον τρόπο που ζούμε. Κάτι τέτοιο μπορεί να περιλαμβάνει σήμερα τα ηλεκτρικά οχήματα , αλλά η συγκεκριμένη ομάδα θα διερευνήσει τις μελλοντικές δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν και άλλες εφαρμογές στην αυτοκίνηση.

Bαγγέλης Γκούμας


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top