Νέα Transit και Transit Custom με καλύτερες επιδόσεις

Με δίλιτρο προηγμένο κινητήρα EcoBlue

Νέα Transit και Transit Custom με καλύτερες επιδόσεις
Τα νέα επαγγελματικά οχήματα Ford Transit και Transit Custom λανσάρουν το νέο κινητήρα Ford EcoBlue diesel, με σημαντικά μειωμένο κόστος χρήσης και βελτιωμένες επιδόσεις . Στην «καρδιά» βρίσκεται ο 2λιτρος κινητήρας Ford EcoBlue φιλοσοφίας downsizing βελτιώνει την οικονομία μέχρι 13%, αποδίδει περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές και π��οσφέρει μεταβλητά διαστήματα σέρβις μέχρι 2 ετών/60.000 χλμ.

Καθαρές τεχνολογίες diesel πετυχαίνουν εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα Euro Stage VI που θα ισχύουν από το Σεπτέμβριο του 2016, και θα απαιτούν 55% μείωση στις εκπομπές NOx συγκριτικά με τα πρότυπα Euro Stage V. Για τα Transit και Transit Custom, ο κινητήρας 2.0L Ford EcoBlue διατίθεται σε εκδόσεις 105 PS, 130 PS και 170 PS, κάθε μία από τις οποίες προσφέρει αυξημένη ισχύ και ροπή συγκριτικά με τον απερχόμενο 2.2.L.

Η βελτιωμένη ροπή στις χαμηλές στροφές – 20% επιπλέον στις 1.250 rpm – μεταφράζεται σε καλύτερη ελαστικότητα και απόκριση στην καθημερινή οδήγηση. Τα Transit Custom με Auto-Start-Stop πετυχαίνουν εκπομπές CO2 από 157 γραμ. / χλμ. με μέση κατανάλωση από 6,1 λίτρων/100 χλμ .Το εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο SelectShift θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη του 2016.

Στα μοντέλα υπάρχουν νέες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού όπως Side Wind Stabilisation και Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection.Τα νέα μοντέλα Ford Transit και Transit Custom κάνουν ντεμπούτο στην έκθεση επαγγελματικού αυτοκινήτου στο Birmingham, διατίθενται ήδη για παραγγελία με παράδοση στα μέσα του 2016.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top