Εγγυημένο και ενισχυμένο όφελος απόσυρσης από τη Volvo

Για όλες τις νέες παραγγελίες μέχρι και τις 31/5

Η ανακοίνωση επαναφοράς του μέτρου της απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων έγινε δεκτή με ανάμικτα συναισθήματα από τους υποψήφιους αγοραστές. Ναι μεν προκά��εσε θετικές αντιδράσεις ως προς το οικονομικό όφελος, προβλημάτισε δε για το γεγονός ότι η διάρκεια ισχύος του είναι περιορισμένη, μόλις μέχρι τις 31/5/2016, που σημαίνει ότι πολλά από τα ήδη παραγγελθέντα ή αυτά που θα παραγγελθούν άμεσα αυτοκίνητα, δεν θα έχουν εκτελωνιστεί μέχρι τη λήξη του μέτρου. Η Volvo Car Hellas δίνει λύση στο συγκεκριμένο θέμα.

Για οποιαδήποτε παραγγελία νέου μοντέλου μέχρι και τις 31 Μαΐου 2016 στο δίκτυο επίσημων διανομέων της Volvo στην Ελλάδα, οι πελάτες θα επωφεληθούν του οφέλους απόσυρσης που αντιστοιχεί στο μοντέλο τους, ανεξάρτητα με την ημερομηνία άφιξης αυτού στην Ελλάδα. Η ενέργεια αυτή αφορά στα Volvo V40 και V40 Cross Country, S60 και S60 Cross Country καθώς και στα V60 και V60 Cross Country.

Επιπλέον, η Volvo Car Hellas συνδυάζει τη συγκεκριμέ��η ενέργεια με πρόσθετο προωθητικό πρόγραμμα για τα παραπάνω μοντέλα, με αποτέλεσμα το συνδυαστικό όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή να υπερβαίνει κατά πολύ το όφελος της απόσυρσης.

Για πληρέστερη κατανόηση του συνολικού οφέλους για τον πελάτη ακολουθούν παραδείγματα για δύο από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της Volvo:

Volvo V40 Cross Country Τ3 Auto, σε έκδοση Kinetic
Με αρχική προτεινόμενη τιμή λιανικής 26.700 ευρώ, το συγκεκριμένο μοντέλο με το νέο κινητήρα 1.498 κ.εκ. και 152 ίππων προσφέρει design, ασφάλεια και πολυτέλεια που συνδυάζονται με εξαιρετικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση, διαθέτοντας ένα από τα καλύτερα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων της αγοράς το οποίο μάλιστα προσφέρεται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Τo εγγυημένο όφελος απόσυρσης είναι 1.320 € και σε συνδυασμό με το προωθητικό πρόγραμμα της Volvo Car Hellas η τελική προτεινόμενη τιμή λιανικής διαμορφώνεται στα 22.900 ευρώ.

Volvo S60 T3 Auto, σε έκδοση Kinetic
Η αρχική προτεινόμενη τιμή λιανικής για το συγκεκριμένο μοντέλο στην έκδοση Kinetic είναι 27.900 ευρώ. Μία πλήρης πρόταση σε εξαιρετικό επίπεδο εξοπλισμού, το S60 T3 Auto με το νέο κινητήρα 1.498 κ.εκ. 152 ίππων προσφέρει κορυφαία ισχύ και χαμηλή κατανάλωση, διαθέτοντας και αυτό το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Το εγγυημένο όφελος απόσυρσης είναι 1.320 ευρώ και σε συνδυασμό με το προωθητικό πρόγραμμα η τελική προτεινόμενη τιμή λιανικής διαμορφώνεται στα 23.500 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο δίκτυο επίσημων διανο��έων της Volvo.

Βαγγέλης Γκούμας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top