Εξελιγμένα συστήματα υγραεριοκίνησης από την ΒΙΑΜΑΡ

Νέες μειωμένες τιμές που ξεκινούν από 594 ευρώ με πολλές δόσεις

​Η λύση της υγραεριοκίνησης εξασφαλίζει τη μείωση έως και 50% του κόστους κατανάλωσης κα��σιμου. Η υγραεριοκίνηση στα αυτοκίνητα είναι διαδεδομένη στην Ευρώπη τα τελευταία 50 χρόνια αφού πέραν της σημαντικής μείωσης κατά 50% του κόστους κατανάλωσης καύσιμου συνεισφέρει:

Στην κατά 15% μείωση των εκπομπών CO2
Στην καλύτερη και μακροβιότερη λειτουργία του κινητήρα, αφού το υγραέριο (LPG-Liquefied Petroleum Gas) αφήνει μηδενικά κατάλοιπα κατά την καύση του
Στο διπλασιασμό της αυτονομίας του αυτοκίνητου σας που πλέον κινείται είτε με βενζίνη είτε με υγραέριο
viagas 2.jpg
Οι τεχνικοί σύμβουλοι της VIAGAS σε συνδυασμό με τον πλέον εξελιγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, αποτελούν εγγύηση για την υποδειγματική λειτουργία του αυτοκινήτου σας μετά την τοποθέτηση του συστήματος υγραερίου (LPG), ενώ σας προσφέρει και δύο (2) χρόνια εγγύηση απροβλημάτιστης λειτουργίας. Στη VIAGAS, έχετε την δυνατότητα να τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε μάρκα αυτοκινήτου το πλέον εξελιγμένο σύστημα υγραεριοκίνησης του ιταλικού οίκου OMVL.

Η διαδικασία διαρκεί συνολικά 48 ώρες όπου εκτός από τις εργασίες εγκατάστασης, πραγματοποιείται παράλληλα ποιοτικός έλεγχος αλλά και δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης. Τέλος, για το διάστημα που απαιτείται παρέχεται από την VIAGAS αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Το κόστος αγοράς και τοποθέτησης του εξοπλισμού-κιτ ξεκινά από τα 594€ (πλέον ΦΠΑ) με 36 δόσεις και διαμορφώνεται ανάλογα τον τύπο και την ιπποδύναμη του κινητήρα του αυτοκινήτου . Τέλος η VIAGAS αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται ώστε το αυτοκίνητό στο οποίο έχει τοποθετηθεί υγραεριοκίνηση να είναι απολύτως νόμιμο μετά την εγκατάσταση του συστήματος υγραερίουΗ VIAGAS αποτελεί το νεότερο μέλος της ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 χρονιά στο χώρο της αυτοκίνησης στη χώρα μας και αποτελεί τη μοναδική εταιρία στο χώρο της υγραεριοκίνησης που παρέχει δίκτυο after sales με πανελλαδική κάλυψη.

Βαγγέλης Γκούμας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top