Όλα τα μοντέλα που παρουσίασε η Honda στη Γενεύη

Ξεχωρίζει η επόμενη γενιά Civic με χιλιάρη κινητήρα

Όλα τα μοντέλα που παρουσίασε η Honda στη Γενεύη
Το Civic Hatchback Prototype κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, δίνοντας μία πρώτη γεύση από την εξωτερική σχεδίαση του νέου μοντέλου hatchback, που προγραμματίζεται για Ευρωπαϊκό λανσάρισμα το 2017.
honda-civic-sdn_.jpg
Το νέο Civic Hatchback θα διατίθενται με γκάμα τριών κινητήρων: βενζινοκινητήρες 1.0-L & 1.5-L VTEC TURBO, και ανανεωμένος 1.6 i-DTEC diesel. Το Civic θα είναι το πρώτο Ευρωπαϊκό μοντέλο που θα περιλαμβάνει τους δύο νέους βενζινοκινητήρες και το πρώτο παγκοσμίως που διατίθεται με χιλιάρη.
Μία ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλούς και αποδοτικού 1.6 i-DTEC diesel της Honda – μοναδική στα Ευρωπαϊκά μοντέλα – θα προσφέρεται μαζί με τους δύο νέους βενζινοκινητήρες. Ο turbo-diesel common rail υιοθετεί εκτενείς τεχνολογίες που μειώνουν την τριβή, βελτιώνουν τις επιδόσεις και αυξάνουν την οικονομία καυσίμου. Το αυτοκίνητο θα παράγεται στο Βρετανικό εργοστάσιο της Honda - UK Manufacturing (HUM), και θα εξάγεται σε π��γκόσμιες αγορές μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ.
Honda ClarityFuel.jpg
Το Clarity Fuel Cell θα κάνει το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στη Γενεύη, μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο τον περασμένο Οκτώβριο. Το Clarity Fuel Cell είναι το παγκοσμίως πρώτο sedan κυψελών καυσίμου παραγωγής που φιλοξενεί ολόκληρο το σύστημα κίνησης κυψελών καυσίμου κάτω από το καπό. Η αυτονομία του Clarity Fuel Cell φτάνει τα 700 km - η καλύτερη στην κατηγορία - ενώ η μοναδική διάταξη χώρων επιτρέπει τη μεταφορά ακόμα και πέντε επιβατών, πρωτιά για μοντέλο sedan κυψελών καυσίμου. Ο χρόνος ανεφοδιασμού του Clarity Fuel Cell είναι εφάμιλλος με ενός βενζινοκίνητου οχήματος και ολοκληρώνεται σε 3 λεπτά, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση από την προσδοκώμενη από ένα βενζινοκίνητο ή diesel όχημα.

Μετά την ανακοίνωση της έναρξης των πωλήσεων στους Αμερικανούς πελάτες στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, η Honda επιβεβαιώνει ότι οι παραδόσεις του Honda NSX στους πρώτους Ευρωπαίους πελάτες θα ξεκινήσουν το 2016. Το NSX ‘παντρεύει’ κλασικές αναλογίες – χαμηλό ύψος / μεγάλο πλάτος – με μοντέρνες και ελκυστικές επιφάνειες, ένα επιθετικό εμπρός τμήμα και πίσω φώτα που αποτίνουν φόρο τιμής στο πρώτο NSX.
New_Honda_NSX[1].jpg
Το νέο υβριδικό υπεραυτοκίνητο διαθέτει νέο DOHC V6 κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο με δύο υπερσυμπιεστές που συνεργάζονται με ένα ειδικά σχεδιασμένο κιβώτιο εννέα σχέσεων DCT. Η Honda θα παρουσιάζει επίσης μία νέα σχεδιαστική μελέτη του δημοφιλούς Jazz. Το νέο Keenlight στόχο έχει να υπογραμμίσει τις δυνατότητες εξατομίκευσης του Jazz, χρησιμοποιώντας κομψά σχεδιαστικά στοιχεία, ειδικά αυτοκόλλητα και μία μοναδική απόχρωση με την ονομασία ‘Keenlight’

Η Honda συμπληρώνει την CR-V SUV γκάμα της με μία νέα Black Edition για το 2016. Στο Black Edition παρατηρούμε εξωτερικά και εσωτερικά σχεδιαστικά στοιχεία που υποδηλώνουν μία σπορ και premium μεταστροφή ενός SUV. Θα διατίθεται μόνο με 4WD μοντέλα με βενζινοκινητήρα 2.0 i-VTEC ή 1.6 i-DTEC diesel. Ο diesel μπορεί επίσης να παραγγέλνεται με εννιάρι αυτόματο κιβώτιο. Κληρονομώντας το πνεύμα των ένδοξων προκατόχων της, η νέα CRF1000L Africa Twin είναι μία μοτοσικλέτα που ‘πηγαίνει παντού’. Συνδυάζει έναν πρωτοποριακό, ισχυρό, δικύλινδρο παράλληλο κινητήρα με ένα ευέλικτο πλαίσιο, έτοιμη για αληθινή περιπέτεια εκτός και εκτός δρόμου, είτε διασχίζοντας ηπείρους ή σε καθημερινές διαδρομές στην πόλη.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top