Ποιος είναι ο νέος διευθυντής πωλήσεων στην FCA Greece

Με 20ετή επαγγελματική διαδρομή του στον κλάδο του αυτοκινήτου

Ο κ. Γιώργος Μπακόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή πωλήσεων των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Abarth & Fiat Professional.

Ο κ. Μπακόπουλος κατείχε τα τελευταία χρόνια την θέση του διευθυντή πωλήσεων και ανάπτυξης δικτύου στη�� KIA Motors Greece.Στη 20ετή επαγγελματική διαδρομή του στον κλάδο ηγήθηκε σημαντικών τμημάτων στον κλάδο του αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων και διευθυντής πωλήσεων & ανάπτυξης δικτύου στη Hyundai Hellas, έχοντας λάβει σημαντικές εταιρικές διακρίσεις.

Ο νέος διευθυντής πωλήσεων στην FCA Greece είναι κάτοχος πτυχίου Ευρωπαϊκών οικονομικών σπουδών από το Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου στην διοίκηση επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο του Leicester.

Η ένταξη του στο δυναμικό της FCA Greece πραγματοποιείται σε συνέχεια της ανάληψης του προκάτοχου της θέσης, κ. Δημήτρη Χανάζογλου, καθηκόντων Fiat Brand Commercial Development Manager, Κεντρικής και Ανατολικής ‎Ευρώπης του ομίλου FCA Ιtaly SpA. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Βαγγέλης Γκούμας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top