Αλλαγές στο νέο PEUGEOT 208

Και νέοι κινητήρες

Αλλαγές στο νέο PEUGEOT 208
Τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα του, το PEUGEOT 208 – το μοντέλο της μάρκας με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων – αποκτά νέα εμφάνιση που τονίζεται ακόμη περισσότερο από τα νέα 3D LED πίσω φωτιστικά σώματα που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων.
PEUGEOT_208_2.jpg
Το νέο μοντέλο διατίθεται σε μια νέα παλέτα μεταλλικών και ματ χρωμάτων διευρύνοντας τις δυνατότητες εξατομίκευσης. Η γκάμα εμπλουτίζεται περαιτέρω με την προσθήκη των εκδόσεων GT Line και GTi, ενώ τον ε��οπλισμό άνεσης και ασφάλειας συμπληρώνουν νέα συστήματα (όπως το Active City Brake, με τη μεγάλη οθόνη αφής 7’’ η οποία είναι στάνταρ από το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού, παρέχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στο χειρισμό όλων των συστημάτων το σύστημα Multimedia SMEG με λειτουργία MirrorScreen, το σύστημα Park Assist) διευκολύνοντας την καθημερινότητα του οδηγού.

Το νέο Peugeot 208 εφοδιάζεται με τους νέους κινητήρες PureTech και BlueHDi της PSA οι οποίοι πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro6, με αποκορύφωμα τον κινητήρα πετρελαίου 1.6BlueHDi 100 ίππων που καταναλώνει μόλις 3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπέμπει μόλις 79 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο. Το νέο PEUGEOT 208 προσφέρει το νέο αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων EAT6 (Efficient Automatic Transmission).

Το νέο PEUGEOT 208 διατίθεται στην ελληνική αγορά από τα μέσα Νοεμβρίου και για την απόκτηση του ισχύει το μοναδικό πρόγραμμα Peugeot 4X4, δηλαδή, 4 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση με 208 ευρώ το μήνα άτοκα, 4 χρόνια δωρεάν σέρβις, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια. Οι τιμές για την έκδοση 1.6BlueHDi 100 ξεκινούν από τα 16760 ευρώ με απόσυρση.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top