Το νέο Fiat 124 Spider επιστρέφει μετά από 50 χρόνια

Mε turbo MultiAir 1.4 lt 140 ίππων

Το νέο Fiat 124 Spider επιστρέφει μετά από 50 χρόνια
Το νέο Fiat 124 Spider αναβιώνει το ιστορικό όνομα, φέρνοντας το κλασικό ιταλικό του στυλ και τις μοναδικές επιδόσεις του στη σύγχρονη γενιά των οδηγών. Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με τον τεσσάρων κυλίνδρων turbo MultiAir 1.4 lt κινητήρα, ο οποίος για πρώτη φορά χρησιμοποιείται σε όχημα με πίσω κίνηση. Ο κινητήρας αποδίδει 140hp και 240Nm ροπής, ενώ διατίθεται σε 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.
fiat 124 2.jpg
Το σύστημα αναρτήσεων του 124 Spider χρησιμοποιεί μια διάταξη με διπλά ψαλίδια εμπρός και πολλαπλών συνδέσμων πίσω, ειδικά σχεδιασμένη για μεγαλύτερη σταθερότητα στις στροφές ή στο φρενάρισμα. Το τιμόνι είναι ελαφρύ και ανταποκρίνεται εύκολα, χάρη στην ηλεκτρική υποβοήθηση. Στο σύνολό τους, η ανάρτηση, το σύστημα διεύθυνσης, το ελαφρύ αμάξωμα, η ισοβαρής κατανομή του όγκου και ο turbo κινητήρας συνδυάζονται αρμονικά για να παρέχουν μια μοναδική οδηγική εμπειρία. Παράλληλα, η μόνωση της καμπίνας από τους εξωτερικούς θορύβους και τους κραδασμούς βελτιστοποιούν περαιτέρω την οδήγηση.
fiat 124 3.jpg
Σε ό,τι αφορά την open-air οδήγηση, η οροφή soft-top του Fiat 124 Spider μετακινείται εύκολα και με ελάχιστη προσπάθεια.Το ολοκαίνουργιο μοντέλο διατίθεται με ενισχυμένα στοιχεία ασφάλειας και προστασίας, περιλαμβανομένης της κίνησης των προβολέων και της κάμερας οπισθοπορείας. Το συμπαγές του αμάξωμα συνδυάζει την σταθερότητα με το χαμηλό βάρος.

Επιπλέον, το Fiat 124 Spider περιλαμβάνει ένα εύρος από τεχνολογικά χαρακτηριστικά που επαυξάνουν την άνεση, όπως την 7 ιντσών multimedia οθόνη, Bluetooth λειτουργία, θερμαινόμενα καθίσματα ,ηχοσύστημα Bose, με εννέα ηχεία κ.ά.Στα στάνταρ και προαιρετικά χαρακτηριστικά ασφάλειας και προστασίας του Fiat 124 Spider περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Adaptive Front Light system, Active Ηοod, Αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων, ηλεκτρονικό σύστημα αποτροπής ανατροπής (ERM),ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESC). Το νέο ανοιχτό μοντέλο θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις: Spider και Luxury και σε 8 χρώματα. Ενώ θα υπάρχει και επετειακή έκδοση που θα διατεθεί μόνο σε 124 τυχερούς. Το νέο Fiat 124 Spider αναμένεται στην αγορά το καλοκαίρι του 2016.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top