Συμμετοχή της Volkswagen στην έκθεση “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ”

Δείτε 17 διαφορικές εκδόσεις των μοντέλων της

Συμμετοχή της Volkswagen στην έκθεση “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ”
Σε εκθεσιακό χώρο συνολικής έκτασης 650 τ.μ. η Volkswagen θα φιλοξενήσει τα αντιπροσωπευτικότερα μοντέλα της μάρκας μέσα από 17 διαφορετικές εκδόσεις.
2015-Volkswagen-Polo-.jpg
Σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση, οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλήρη γκάμα των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της Volkswagen. Τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα e-up! και e-Golf εντυπωσιάζουν τόσο με τις επιδόσεις τους και την κορυφαία ποιότητα κύλισης όσο και με την ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία αντιστοιχεί σε περίπου 1,4€ για κάθε 100km, διατηρώντας παράλληλα τα κορυφαία προϊοντικά χαρακτηριστικά της οικογένειας των μοντέλων τους.

Η 7η γενιά του Golf πρωτοπορεί και πάλι με την παρουσίαση του GTE, ενός Plug-in Hybrid μοντέλου που συνδυάζει τo sport DNA ενός GTI (0-100 σε 7.4”), με την οικονομία (1.6L / 100 km) ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Η «συνεργασία» ενός κινητήρα βενζίνης 1.4 TSI και ενός ηλεκτροκινητήρα, έχει ως αποτέλεσμα τις εκρηκτικές επιδόσεις που δίνει η συνολική ισχύ των 204 ίππων, την δυνατότητα της αμιγώς ηλεκτρικής μετακίνησης για απόσταση 50 χλμ, αλλά και την αυτονομία ενός υβριδικού αυτοκινήτου που μπορεί να φτάσει τα 940 χλμ.
Τα σπορ αυτοκίνητα της Volkswagen, Golf GTI 230PS Performance, Scirocco και το νέο Polo GTI, γιορτάζουν το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα WRC της μάρκας. To νέο Polo GTI μάλιστα, “ντύνεται” στα χρώματα του Polo R WRC.

Η πόλη μπορεί να γίνει πιο συναρπαστική, με τα cross up! και CrossPolo να μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν την καθημερινότητα πιο απολαυστική. Για περιπετειώδεις επιθυμίες, η Kosmocar – Volkswagen παρουσιάζει για πρώτη φορά το τετρακίνητο Golf Alltrack αλλά και το νέο Touareg. Το πολυτελές SUV με τις κορυφαίες Off-Road δυνατότητες επιστρέφει.
VW-Touran-New.jpg

Ακόμη μία πρεμιέρα: το νέο Touran. Εκμεταλλευόμενο πλήρως τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας MQB, το νέο Touran εξελίσσεται σε πρότυπο σχεδίασης και εκμετάλλευσης χώρων. Πληρέστερο από ποτέ, το νέο μοντέλο έρχεται με νέους κινητήρες EU6, νέα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας αλλά με τα πλέον σύγχρονα συστήματα Infotainment και Connectivity.

Τα best seller Polo, Golf θα παρουσιαστούν στην έκθεση με νέα γκάμα εκδόσεων αλλά και εφοδιασμένα με τον πλέον πρόσφατο κινητήρα 1.0 TSI απόδοσης 95PS και 110 (για το Polo) και 115 ίππους για το Golf. Τέλος, οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Passat R-Line, καθώς και την επετειακή έκδοση Beetle Cabriolet by Karmann.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top